Paul de Leeuw sneert hard naar Meilandjes: ‘Dat vind ik verschrikkelijk’

le3jpg

De Meilandjes hebben onlangs veel negatieve reacties ontvangen over hun programma Chateau Meiland VIPS.


Zelfs Paul de Leeuw, zanger en presentator, is niet onder de indruk. “Verschrikkelijk!”


Elke week zijn de Meilandjes te zien in Chateau Meiland VIPS, waar ze twee bekende Nederlanders ontvangen in hun pension Code Rosé.


Het idee van het programma is dat de familie Meiland andere BN’ers interviewt, maar tot nu toe lijkt dit niet goed uit de verf te komen.


Er worden oppervlakkige gesprekken gevoerd en critici vinden dat er diepgang ontbreekt.


Paul de Leeuw sluit zich volledig aan bij deze kritiek en constateert dat er al te veel van dergelijke programma’s worden gemaakt.


“Ik zie het terug bij Beau. Beau aan een meertje, Beau op een berg. En de Meilandjes, dat vind ik verschrikkelijk,” sneert hij in de podcast Lightless Lounge.


“Niet journalistiek. Het zijn gewoon drie mensen aan tafel, die vragen ‘Hoe gaat het nu? Drink je geen wijn? Oh, je moeder is overleden, hè? Hoe was dat?’. Dan denk ik: jongens, kom op!”


In een recente aflevering waren Berget Lewis en Gordon te gast. Toen Gordon’s ex-partner Patrick ter sprake kwam, deed Gordon een opmerkelijke onthulling.


“Dat is eigenlijk de liefde van mijn leven,” vertelde hij. Sterker nog, ze wonen zelfs samen! “Hij woont bij mij. Hij woont aan de linkerkant en ik aan de rechterkant.”


Echter, Gordon en Patrick hebben geen romantische relatie meer, dat behoort tot het verleden.


“Wij hebben een andere band gevonden met elkaar, zonder intimiteit,” legde hij uit. Martien herkende zichzelf hierin. “Wat ik met Erica heb.”


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven