Jonge meid (25) reist alleen door Europa: ‘Ik had 22 mannen in 10 dagen tijd’

taliajpg

Er lijkt een opkomende trend te zijn onder influencers die zich toeleggen op het verleiden van zoveel mogelijk mannen.

Vaak kiezen ze ervoor om dit tijdens een vakantie te doen, omdat mannen op reis vaak meer meegaand zijn. Deze avonturen worden vervolgens vastgelegd voor hun volgers op sociale media.

Een van deze influencers is Talia Maddison. Na een lange relatie verbrak ze deze en besloot ze zichzelf opnieuw te ontdekken door direct een vakantie naar Europa te boeken.

Gedurende deze reis deelde ze haar bed met maar liefst 22 mannen in tien dagen, wat neerkomt op meer dan twee mannen per dag.

Natuurlijk mocht een bezoek aan Amsterdam niet ontbreken, dus er zullen ook enkele Nederlandse mannen bij betrokken zijn geweest.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tai Maddison (@tailamaddison)

Er werd elk avontuur op haar modellenaccount gedeeld, om haar volgers op de hoogte te houden van haar ervaringen.


Talia wilde met deze actie laten zien dat dubbele standaarden achterhaald zijn, waarbij mannen zonder oordeel vrijuit kunnen gaan, dus waarom zouden vrouwen dat niet kunnen?


Toch kreeg Talia niet de positieve reacties waarop ze had gehoopt. Ze kreeg een stortvloed aan kritiek, waarbij veel reacties negatief waren.


Er zijn nog steeds foto’s van Talia te zien voor degenen die niet een van de 22 mannen waren, om een indruk te krijgen van wat ze hebben gemist.

1. Naar eigen zeggen moeten dubbele standaarden vergeten worden…
2. Deze dame vermaakt zich ook prima in Amsterdam….
3. Uiteraard stond ook onze hoofdstad op haar lijstje..
4. Ook Amsterdam kon rekenen op een bezoekje van deze meid.
5. Elk avontuur deelt zij met haar online volgers….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven