McDonalds laat weten deze favoriete burger terug te laten komen in het zomermenu!

mcdo 1jpg

De fastfoodgigant onthult met de zomer voor de deur hun nieuwste zomermenu, vol sensationele verrassingen.

McDonald’s maakt bekend dat de geliefde McSpicy weer beschikbaar zal zijn, tot grote vreugde van liefhebbers van een pittige burger.

Het is weer tijd voor het jaarlijkse zomermenu van McDonald’s, die ons elk jaar weer verwent.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Naast de terugkeer van de McSpicy zijn ook de verfrissende drankjes weer verkrijgbaar, inclusief de populaire Citrus Lemonade en een nieuwe Red Fruit Lemonade, perfect voor de dorst op warme dagen.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Maar er is meer, de Sharebox is ook terug van weggeweest. Ideaal voor een dagje uit of een gezellige avond met vrienden, met tien heerlijke Chicken McNuggets, tien Cheese Snacks en drie smakelijke sauzen.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Op het menu voor dit seizoen maken de Chicken Big Mac en Cheese Snacks weer hun opwachting. Dit voegt nog meer smaakvolle opties toe voor de gasten.

McDonalds besluit groen te verwijderen zonder overleg: Boer komt in actie en neemt wraak!

McDonald’s heeft niet alleen de geliefde Big Mac, maar biedt ook een breed scala aan andere gerechten aan. Voor elke fastfoodliefhebber is er een favoriet gerecht te vinden.

De medewerkers van McDonald’s weten door hun ervaring niet alleen welke maaltijden populair zijn, maar ook welke ze liever vermijden. Hun persoonlijke voorkeuren kunnen daarom een goede indicator zijn voor de kwaliteit van het eten.

Door gesprekken met zowel huidige als voormalige medewerkers heeft Business Insider ontdekt welke gerechten niet populair zijn onder het McDonald’s personeel. Hier zijn vier van die minst gewaardeerde gerechten.

Voormalig president Trump, die vaak twee visburgers tegelijk bestelt, samen met twee Big Macs en een grote chocolademilkshake, heeft de Filet-O-Fish uitgeroepen tot een van zijn favoriete gerechten.

Volgens twee medewerkers van de fastfoodketen is de Filet-O-Fish echter minder geliefd. Een voormalige medewerker uit Virginia vindt de visburger vooral geschikt voor ouderen, maar zelf houdt hij niet van de smaak. Een ander personeelslid beschreef de visburger als “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota gaf aan dat hij nooit voor de gezondere opties op het menu kiest, zoals de salades. Hij is geen fan van al die sla en groenten en vindt bovendien dat de calorieën verrassend hoog zijn.

Met 520 calorieën bevat de ‘Crispy Chicken Salad’ minder dan de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ die er 490 heeft. En ter vergelijking, een Big Mac heeft 540 calorieën.

De kipburgers worden vermeden door twee andere medewerkers vanwege de volheid van boter, waardoor ze ongezonder zijn dan ze lijken.

Een voormalige manager van een McDonald’s-vestiging kiest ervoor om de nieuwe gerechten op het menu te vermijden en geeft de voorkeur aan de basisproducten van de fastfoodketen.

McDonald’s heeft een gevarieerd menu, maar niet alle gerechten zijn geliefd bij het personeel vanwege hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbewuste keuzes die invloed hebben op hun menukeuze.

Men moet onthouden dat smaken verschillen en wat lekker is voor de een, kan minder aantrekkelijk zijn voor de ander.

1. Dat is niet alles… Ook deze favorieten komen terug!
2. In het zomermenu zullen meerdere favorieten terugkeren!
3. Hier gaan heel veel mensen blij van worden
4. Niet alleen de burger maar nog meer zal terugkeren!
5. Het zomermenu zorgt voor een lach op het gezicht van velen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven