Wil jij Tino Martin op je feestje? Dan moet je dit mega bedrag neerleggen!

WhatsApp Image 2024 04 19 at 105444jpg

Een constante factor in de Nederlandse muziekwereld is Tino Martin, die op 40-jarige leeftijd veel successen heeft behaald.

Met hits als “Later als ik groter ben” en “Zij weet het” heeft hij indruk gemaakt in de hitlijsten.

Voor fans van Martin is er goed nieuws: hij is te boeken voor privéoptredens, maar daar hangt wel een behoorlijk prijskaartje aan.

Voor een exclusief optreden van een halfuur, bij een evenement met maximaal 750 mensen, vraagt Martin €12.500 exclusief btw.

Deze informatie is te vinden op de website van Twilight Entertainment. Bij grotere evenementen of openbare optredens gelden andere tarieven die op aanvraag beschikbaar zijn.

Bovendien heeft Tino Martin recentelijk de aandacht getrokken door zijn samenwerking met zangeres Anouk, wat door velen als een verrassende combinatie wordt gezien.

Anouk maakte voor Martin een uitzondering ondanks haar eerdere besluit om geen Nederlandse muziek meer te maken.


In de podcast Noah’s Ark Label onthulde ze haar beweegredenen: “Hij stuurde mij een nummer op en ik dacht: dat is echt wel een goed nummer.


“Ik wil eigenlijk geen Nederlandstalig nummer meer doen, maar als het dan een goed nummer is…”


Het resultaat van hun samenwerking is het lied “Voor je het weet”, waarbij Anouk nog enkele aanpassingen aan de songtekst heeft gedaan.


“De tekst ‘Voor je het weet’ kwam bijna voor in elke zin. Voordat ik het weet komt dat nummer mijn neus uit, dus daar moest ik iets aan veranderen. Ik moet het natuurlijk wel uit mijn mond krijgen.”


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven