Martien vindt zichzelf een harde werker: Uitspraak over uitkering valt alleen verkeerd!

WhatsApp Image 2024 04 18 at 125223jpg

Na een jaar hebben Martien Meiland en Erica Meiland besloten om hun pension, Code Rosé, te koop te zetten.


Ze hopen ongeveer een half miljoen euro winst te maken met de verkoop, ondanks de tijd en geld die ze hebben geïnvesteerd in het renoveren van het hotel.


De snelle verkoop heeft veel van hun fans verrast, maar Erica vindt de reacties overdreven:


“Men zou ons inmiddels moeten kennen,” zegt ze. De Meilandjes staan immers bekend om hun frequente verhuizingen en het succesvol omdraaien van panden.


Er zijn verschillende speculaties over de volgende stappen van de familie, variërend van een verhuizing naar het buitenland tot het hele gezin dat samenwoont.


In een recent interview met RTL Boulevard heeft Martien zich verweerd tegen online beschuldigingen van luiheid.


“Ik werk al sinds mijn zeventiende en heb nooit een uitkering gehad,” verklaarde hij in het interview.


Deze opmerking leidde tot enige ophef onder de kijkers, waarbij sommigen suggereerden dat Martien impliceerde dat mensen met een uitkering lui zijn. Dat ontkrachtte hij echter snel.


Martien gaf ook aan dat hij wil stoppen met vroeg opstaan om het ontbijt voor de gasten te verzorgen en in plaats daarvan meer tijd wil doorbrengen met zijn kleinkinderen.


Dit roept de vraag op of dit het einde betekent van hun bekende tv-avonturen, of dat de fans nog kunnen uitkijken naar “De Meilandjes achter de geraniums”.


Wat de toekomst ook brengt, de Meilandjes blijven een bron van entertainment en speculatie.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven