Martien en Erica doen opmerkelijke uitspraken over luxe: ‘Al die poppenkast’

WhatsApp Image 2024 06 07 at 104907jpg

De familie Meiland, een begrip in Nederland, lijkt te baden in luxe met imposante villa’s en dure auto’s. Maar beweren ze echt dat ze niet om al die rijkdom geven?


In hun realityshows tonen de Meilandjes graag hun weelderige levensstijl, inclusief peperdure verbouwingen en snelle auto’s, terwijl ze constant aan het verhuizen zijn.

Populariteit Maxime Meiland daalt hard: ‘Er hangt een vervelend sfeertje om haar heen’

Volgens een interview met Weekend beweren Martien en Erica dat dit niet helemaal waar is! Ze streven juist naar een normaal leven en voor degenen die dachten dat ze niet zonder luxe konden, hebben het mis!

Erica Meiland maakt geen vrienden: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen’

Voor hun nieuwe programma reizen Martien en Erica door heel Europa om te kamperen zonder al te veel luxe. “Ik heb niet veel luxe nodig, ik hou niet van een luxe leven,” aldus Erica.

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

“In zo’n kleine camper weggaan vind ik leuk. Ik hoop op een avond regen, dan kunnen we binnen gezellig spelletjes doen.”

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

Luxe is echter aanwezig als het om hun huizen gaat. Momenteel zijn ze bezig met de bouw van een eigen villa waar ze volgend jaar zullen intrekken. Maar zelfs in die luxe willen ze het simpel houden.

Man haalt snoeihard uit naar de familie Meiland: ‘ronduit onaangenaam’

“Veel mensen vinden een regendouche in het plafond tegenwoordig geweldig. Voor mij hoeft dat niet,” zegt Martien. “Ik wil gewoon een normale douchekop. Al die overbodige luxe.”

Moeten we ons zorgen maken om Martien? ‘Op zich valt het bij mij nog wel mee’😥😲

Dus blijft de vraag of de luxe en rijkdom echt zullen ontbreken in het leven van de Meilandjes, maar het feit dat ze een eigen villa bouwen, spreekt voor zich!

Martien Meiland sceptisch over deze dame: ‘die staat te boek als onbetrouwbaar!’

1. Dit gaat echt niemand geloven hoor!
2. Dat kunnen ze we zeggen maar we zijn niet helemaal gek!
3. Bijzondere uitspraken, geloven ze het zelf?
4. Ze bewijzen toch telkens weer het tegendeel
5. Keep on dreaming, moeilijk te geloven…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven