Emotionele Lieke Martens is overduidelijk niet blij: ‘Ik ben erg teleurgesteld’

WhatsApp Image 2024 06 05 at 123616jpg

Lieke Martens heeft haar teleurstelling geuit over haar laatste interlandwedstrijd. De voetballer is overduidelijk niet blij.


In een interview met de NOS deelde Martens haar gevoelens over de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Finland, waarin ze graag een overwinning had behaald voor haar team. Hoewel ze terugkijkt op een prachtige internationale carrière, overheerst de teleurstelling.


“Ik heb veel mooie herinneringen om op terug te kijken, maar dit is wel zuur”, zei Martens geëmotioneerd voor de camera van de NOS.


Ondanks het hartverwarmende afscheid in eigen land, inclusief een publiekswissel tegen de Finnen, was de sfeer in Tampere tijdens het gelijkspel een stuk minder feestelijk.


“Ik baal ervan dat ik niet goed kan afsluiten. De meiden willen zich direct kwalificeren voor het EK en ik had ze graag beter achtergelaten, maar ik heb niet genoeg kunnen bijdragen. Ik ben erg teleurgesteld.”

Ondanks het gelijkspel blijft Oranje met 7 punten uit vier wedstrijden nog steeds goed gepositioneerd in de poule.


Italië en Noorwegen bezetten de tweede plaats met 5 punten en hebben nog twee wedstrijden te spelen. De twee beste teams in de poule plaatsen zich direct voor het EK.


Martens, die in 2017 met Oranje voor het eerst Europees kampioen werd, staat op de tweede plaats op zowel de lijst van het aantal interlands als op de lijst met topscorers, met 62 doelpunten.


1. Lieke is teleurgesteld en noemt het heel ‘erg zuur’.
2. Het moet een enorme domper voor haar zijn.
3. De teleurstelling bij Lieke is enorm.
4. Ze baalt ervan dat ze het niet goed kan afsluiten.
5. Het is ontzettend zuur voor haar.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven