Vrouw kan geen baan vinden omdat ze te knap is: ‘Mijn lichaam werkt betoverend op mannen’

WhatsApp Image 2024 06 02 at 112102jpg

Volgens Amy is het tegenwoordig bijna een zeldzaamheid voor een vrouw om haar geld te verdienen met een ‘normale baan’. Ze beweert dat haar uiterlijk de reden is dat ze moeite heeft om werk te vinden.


Meer en meer vrouwen kiezen ervoor om makkelijk geld te verdienen door hun rondingen te tonen en uitdagende kleding te dragen op online platforms.


Amy, een Amerikaanse vrouw, verdient aanzienlijk op een bekend online platform, maar beweert dit enkel te doen uit gebrek aan andere opties. Ze verlangt naar een traditionele baan, maar denkt dat haar uiterlijk haar belemmert.


“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden leidinggevenden tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.”


“Amy vertelt over een incident tijdens een sollicitatie: ‘Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen maar naar mijn borsten kijken en was aan het zweten.’ Het bleef niet alleen bij kijken.”


“Amy deelt een ander voorval: ‘Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan, zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden.’”


“Amy onthult meer over haar ervaringen: ‘Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.’”


Hieronder is een foto van Amy Kupps te zien, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze echt te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

1. Ze wil zo graag een normale baan maar is gewoon te knap…
2. Oordeel zelf, te knap of gewoon te lui…?
3. Naar eigen zeggen is het altijd al een probleem geweest.
4. Het is volgens haar een feit dat ze gewoon TE knap is..
5. Dit is toch wel erg zielig voor haar…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven