Legendarische beelden: Gordon wil niet met verslaggever spreken vanwege dit woord!

WhatsApp Image 2024 04 19 at 090333jpg

Gordon heeft onlangs de door regen geteisterde stad Dubai verlaten en is direct naar Nederland teruggevlogen om een première bij te wonen.


Het evenement trok veel bekende Nederlanders, wat onvermijdelijk leidde tot een grote opkomst van de pers.


Fotografen en cameraploegen van bekende roddelmedia en kranten waren massaal aanwezig om het gebeuren vast te leggen.


Bij dergelijke evenementen is het niet ongebruikelijk dat de verslaggeving soms de film zelf overschaduwt, en dit was geen uitzondering.


RTL Boulevard was ook van de partij, klaar om de aanwezigen wat pittige vragen te stellen die vaak weinig met de film te maken hadden.


Aran Bade, die in het verleden Gordon als labiel heeft bestempeld — een kritiek die hij met meerdere Nederlanders deelt — was degene die de microfoon hanteerde.


Toen Gordon uiteindelijk arriveerde, was er duidelijk een verandering in zijn uitdrukking merkbaar.


Zijn gezicht betrok enigszins, wat suggereert dat hij misschien niet in de stemming was voor de gebruikelijke vragen en het mediagewoel dat dergelijke gelegenheden met zich meebrengen.


Aran trekt zijn conclusies: “Goor is hier net gearriveerd, inclusief pak met blauw overhemd.”


“Nou, hij doet wat interviews, zijn knie ziet er goed uit, maar er gebeurde net iets opvallends: we wilden hem natuurlijk van alles vragen, maar dat weigert hij.”


”Het lijkt erop dat hij niet meer met ons wil praten omdat we dat hebben gezegd. Laten we het fragment bekijken waar we het over hadden.”

In het vervolg van het gesprek zegt Aran: “Waarom niet?” en Goor antwoordt: “Omdat ik dat zeg. Jij noemde mij toch labiel?”

Aran zegt: “Onder andere. Maar ja, we hebben allemaal wel wat over je gezegd.” Goor sluit af met: “Ja, nooit, nooit meer met mij praten.” Hier zijn de al legendarische beelden:

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven