Lee Towers gooit handdoek in de ring: ‘Aan al het moois komt een einde’

leeejpg

Lee Towers zal volgend weekend zijn legendarische hit “You Never Walk Alone” nog één keer ten gehore brengen.

De NN Marathon Rotterdam meldt dat Lee Towers op 14 april voor de laatste keer zijn bekendste nummer zal zingen aan de startlijn van de marathon in Rotterdam.

Na afloop van zijn optredens heeft Towers volgens de organisatie in het verleden al zo’n dertig keer “You Never Walk Alone” gezongen voor de marathonlopers.

Towers heeft in een persverklaring zijn waardering uitgesproken voor de mogelijkheid om de deelnemers van de marathon toe te zingen maar erkent dat “aan al het moois een keer een einde komt.”

Hij voegt eraan toe: “Ik ben ontzettend trots dat ik zo vaak heb mogen optreden tijdens de marathon en ik vind het fijn om op deze positieve manier af te sluiten.”

Wibert Lek, directeur van NN Marathon Rotterdam, benadrukt dat “You Never Walk Alone” voor altijd verbonden zal zijn aan de marathon.

Hij bedankt Lee Towers voor zijn jarenlange inzet en kijkt uit naar het laatste optreden bij de start van de marathon.

Op zondag 14 april, vlak voor 10.00 uur, zal Towers voor de laatste keer de marathonlopers toezingen aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven