Laatste update WhatsApp zorgt voor woede bij gebruikers: ‘Het geeft me de kriebels’

whatsjpg

Recentelijk heeft WhatsApp een subtiele maar opmerkbare verandering doorgevoerd in hun app voor zowel Android als iOS gebruikers.

De aanpassing in WhatsApp heeft verrassend genoeg wisselende reacties opgeroepen bij de gebruikers.

In plaats van de gebruikelijke weergave in kleine letters, worden de statusmeldingen zoals ‘typen’ en ‘online’ nu vertoond als ‘Typen’ en ‘Online’ met een hoofdletter.

Hoewel deze kleine aanpassing wellicht onbelangrijk lijkt, heeft deze verrassend genoeg voor de nodige commotie gezorgd.

Vele gebruikers uiten hun frustratie en verwarring over de keuze van WhatsApp om hoofdletters te gebruiken. Zo zei een gebruiker zijn ongenoegen op het sociale mediaplatform X:

“Waarom moest WhatsApp nu weer de eerste letters veranderen in hoofdletters? Het geeft me de kriebels.” Op hetzelfde platform voegen anderen toe:


“Ik irriteer me meer dan ik zou moeten aan het feit dat WhatsApp hoofdletters heeft gebruikt voor ‘Online’ en ‘Typen’.”


Er lijkt een grote ontevredenheid te zijn onder een aanzienlijk deel van de WhatsApp-gebruikersgemeenschap over deze visuele verandering, terwijl sommige gebruikers de wijziging nauwelijks hebben opgemerkt.


De reactie op zelfs de kleinste veranderingen in een veelgebruikte app zoals WhatsApp laat zien hoe deze aanpassingen grote beroering kunnen veroorzaken onder zijn gebruikers.


“Ben jij ook zo irrationeel geïrriteerd door de recente iOS-update van Whatsapp? Ik kan er niet tegen dat ‘Online’ en ‘Typen’ nu met een hoofdletter worden weergegeven.”


1. Veel gebruikers zijn hier niet blij mee.
2. Deze update heeft tot boosheid en argwaan geleid.
3. Veranderingen roepen veel frustraties op.
4. Er zijn zelfs gebruikers die het niet hebben opgemerkt!
5. Is het jou al opgevallen?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven