Koppel zoekt wanhopig naar ander stelletje maar zonder succes: ‘Ze oordeelden op ons uiterlijk’

kop 1jpg

Al twaalf jaar lang hadden Elvis Sharps (43) en Tracey Doncaster (55) uit Chandler’s Ford, VK, de wens om hun relatie te vernieuwen door deel te nemen aan de swingerswereld.


Hun interesse ging niet alleen uit naar nieuwe ervaringen in de slaapkamer, maar ook naar het uitbreiden van hun sociale kring.


Helaas bleek de realiteit anders dan verwacht. Bij een bezoek aan een swingersclub werden ze geconfronteerd met onverwachte afwijzingen.


“Ze beschreven ons als ‘dik’ en vroegen of we moeder en zoon waren,” deelde een teleurgestelde Elvis, die geloofde dat zij meer te bieden hadden dan oppervlakkige oordelen.


Ondanks herhaalde pogingen vond het stel slechts één ander stel dat bereid was hen een paar keer te ontmoeten.


Elvis voelde veel onbegrip toen zijn nieuwe kennissen plotseling verdwenen zonder een spoor achter te laten.


“Mijn vrouw is een op en top dame. Ik zou het gewoon leuk vinden als ze wordt begeerd door een andere man. Dat ik dan kan toekijken,” zei Elvis.


Frustratie overheerste bij Tracey na de ervaring: “Die wereld is helemaal niet zo mooi als dat het lijkt. Ik wilde dat we deze stap nooit hadden genomen en ik wil andere mensen ook graag vertellen dat je hier niet aan moet beginnen.”


Elvis en Tracey hebben na tegenslagen besloten te stoppen met zoeken in de swingerswereld en zeggen nu gelukkiger dan ooit te zijn, enkel met elkaar.


Ondanks de tegenslagen, hebben het stel elkaar weer helemaal gevonden en overwegen ze zelfs te trouwen.

Swingers Elvis and Tracey give up their ‘exciting hobby’ after death threatshttps://t.co/hwZhRRcjAC pic.twitter.com/nOBq1iD6FW – Daily Star (@dailystar) January 23, 2024

1. Hij wil niets liever dan toekijken.
2. Het koppel is hard op zoek maar het wil niet lukken.
3. Ze hebben meer te bieden daar oppervlakkige oordelen.
4. Realiteit voldoet niet aan hun verwachtingen.
5. Het stel is op zoek naar nieuwe ervaringen in de slaapkamer

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven