Kees Stevens doet een aantal onthullingen: ‘Ik moet er ook echt niet aan denken’

kejpeg

In een recent interview met het weekblad Party heeft Kees Stevens, de partner van zanger John de Bever, verrassende details gedeeld over hun leven samen.


Hij onthulde dat zij en John grotendeels apart van elkaar leven, inclusief aparte auto’s en kleedkamers bij evenementen.


Ondanks het feit dat ze samenwerken in hun reallifesoap en doordeweeks continu samen zijn, kiest Kees er vaak voor om in het weekend thuis te blijven wanneer John optreedt.


Er zijn speculaties geweest over hun huwelijksleven, maar Kees legt uit dat dit hun manier is om een balans te vinden tussen hun gezamenlijke activiteiten en individuele ruimte.


Kees heeft ook onthuld dat hij professionele hulp zoekt voor verdriet dat hem soms overmant, dit te midden van hun drukke publieke leven.


“Nu met de reallifesoap doen we de hele week echt alles samen en daarom ga ik in de weekenden niet altijd meer mee als John ergens moet optreden,” verklaart hij.


“John blijft op zijn beurt liever thuis als hij zaterdag en zondag gezongen heeft en er op maandag een première is,” voegt Kees toe, wat hun verlangen naar wat tijd apart benadrukt.


Bij optredens gebruiken ze aparte kleedkamers, een gewoonte die enkele fans heeft verrast, hoewel het voor hen normaal is.


Tijdens optredens zoals hun recente theater tour ‘De Bevers Dichtbij’ en eerdere shows in Rotterdam Ahoy, blijft John liever alleen in zijn kleedkamer, terwijl mensen bij Kees langskomen.


Ondanks deze onafhankelijke routines, benadrukt Kees dat hun relatie sterker is dan ooit tevoren.


In aanloop naar hun 15-jarig huwelijksjubileum deelt hij: “John en ik kunnen geen dag zonder elkaar. Ik moet er ook echt niet aan denken.”


“Alleen wij moeten wel blijven kibbelen. Als we dat niet meer doen, gaat het niet goed,” benadrukt hij de diepte van hun verbondenheid en het belang van speelsheid in hun relatie.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven