Jutta Leerdam plaatst statement en deelt onverwacht besluit met de wereld!

juttajpg

Na een onverwachte wending in haar professionele carrière, werd Jutta Leerdam onlangs aan de kant gezet door Jumbo-Visma.

Deze onverwachte wending liet de getalenteerde schaatsster, bekend om haar opvallende verschijning, enige tijd zonder team.

Verbazing bij video: Jutta Leerdam heeft plotseling dikke lippen!

Er waren geruchten over een mogelijke overstap naar Team IKO, maar Jutta heeft nu persoonlijk via haar Instagram een onverwachte aankondiging gedaan.

Jutta Leerdam doorbreekt mediastilte: ‘Er zijn al zoveel dingen gebeurd’

In een eerlijke update heeft ze laten weten dat ze na grondig overwegen heeft besloten om niet over te stappen.

Heeft Jutta een politieknop? ‘Bedreigd vanwege relatie met Jake’

Leerdam deelde het volgende met haar volgers: “Deze week stond ik op het punt om te kiezen, het was 50/50.”

Jutta Leerdam wordt van alle kanten gewaarschuwd:

“Elke route heeft zijn voor- en nadelen,” legde ze uit, waarbij ze aangaf dat een overstap naar Team IKO haar uiteindelijk niet bracht wat ze nodig had.

Jutta Leerdam overspoeld met meest vreselijke berichten:

Zij vervolgde met de woorden: “Omdat dat uiteindelijk meer van haar nam dan wat ze ervoor terug zou krijgen.” Dit resulteerde in een keuze tussen stoppen met schaatsen of solo doorgaan.

Jutta heeft ervoor gekozen om solo verder te gaan, waarbij ze benadrukte: “Een individuele route is niet altijd leuk. Het is vaak stressvol, het is soms eenzaam, maar als ik win is het het waard.”

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

Jutta is dankbaar voor de steun die ze ontvangt en toonde waardering voor de teams waarmee ze in gesprek is geweest. Ze verklaarde: “Er zijn veel signalen dat dit is wat ik wil, dus ik ga het gewoon doen.”

Kiekje van Jutta Leerdam met haar nieuwe vlam zorgt voor woede: ‘Respectloos!’😬😫

Nu Jutta haar eigen trainingsschema’s moet maken en alle organisatorische aspecten zelf moet regelen, heeft deze beslissing grote gevolgen.

Jutta Leerdam overspoeld met meest vreselijke berichten: ‘nog nooit meegemaakt’

Haar volgers vermoeden dat deze zelfstandige keuze Jutta meer flexibiliteit zal geven, vooral in haar persoonlijke leven.

Jutta Leerdam overspoeld met meest vreselijke berichten: ‘nog nooit meegemaakt’

Met deze onafhankelijke stap kan ze nu mogelijk vaker naar de Verenigde Staten reizen, waar haar vriend Jake Paul woont, en zo meer tijd met hem doorbrengen.

Wellicht toch de beste keuze voor haar….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven