Frans Bauer junior maakt het wel heel erg bont: Doet zich voor als Mariska!

WhatsApp Image 2024 06 11 at 104408jpg

In de schijnwerpers van de juicekanalen staat momenteel Frans Bauer Jr, de zoon van Frans en Mariska.

Een opmerkelijk incident over deze 19-jarige is dat hij zich voordeed als zijnde in het ziekenhuis, meldt Juicechannel. “Hij beweerde in het ziekenhuis te liggen!”

Vorige week onthulde Juicechannel dat Frans Jr. ontrouw was tijdens zijn relatie met Emy. “Hij is met meerdere meiden vreemdgegaan.”

“Hij deed altijd alsof hij vrijgezel was, en omdat er op Instagram niets over te vinden was, werd dit geloofd,” schreef Juicechannel op Instagram.

Verhalen over de zoon van Frans blijven binnenstromen bij het kanaal. “Een van deze verhalen delen we nu. Het is echt bizar.”


Op het afgesproken tijdstip liet Frans Jr. niets meer van zich horen tijdens zijn date. Ondanks dat zijn date hem probeerde te bellen, nam Frans geen telefoon op.


“Ze kreeg een berichtje terug dat van Mariska afkomstig leek te zijn,” zo staat te lezen op Juicechannel. Wat stond er precies in dat bericht?


“‘Hey, ik zie dat je een berichtje hebt gestuurd. Je spreekt nu met de moeder van Frans. Hij is momenteel niet goed bereikbaar’,” zo luidde het bericht dat vanaf de telefoon van Frans Jr. werd verzonden.


“‘Hij moet even herstellen van wat er gisteren is gebeurd. Het spijt me dat jullie vandaag niet kunnen afspreken, maar ik hoop dat je begrip hebt!’ “


Er wordt echter beweerd door Juicechannel dat Mariska niet degene was die dit bericht schreef. “Dit werd gewoon door Frans zelf gedaan,” verklaarde Juicechannel.


“Frans beweerde later dat hij was aangereden en stuurde een foto van zichzelf vanuit het ziekenhuis. Uiteindelijk bleek dat deze foto eigenlijk van een eerdere operatie was.”


Frans Jr. stuurde de ziekenhuisfoto in de hoop dat zijn date het zou geloven, maar zij bleek niet naïef te zijn en liet zich niet bedriegen.


“Haar vriendin stuurde toen een bericht naar Jan, de jongere broer van Frans Jr., maar hij wist van niets.”


1. Oei, zijn ouders zullen hier niet blij van worden!
2. Deze jongen komt er niet zo goed vanaf.
3. Als dit waar is, dan is het erg.
4. Alle aandacht lijkt te zijn gericht op de zoon van Frans en Mariska.
5. Meer roddels over de junior, dit begint zorgelijk te worden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven