Heftig nieuws over Frans Bauer Junior: ‘We blijven berichten ontvangen’

WhatsApp Image 2024 06 06 at 215059jpg

Binnen de wereld van Frans Bauer vertrouwen we op de zanger zelf, maar geldt datzelfde voor zijn zoons? Volgens Juicechannel blijkbaar niet.

Zoon Frans Bauer Jr. wordt zelfs beschuldigd van regelmatig vreemdgaan. “Hij deed alsof hij single was!”, aldus het juicekanaal.

In de meest recente aflevering van de realityserie “De Bauers – 20 jaar later” zien we dat Frans Bauer Jr. weer herenigd is met Emy.

“Frans Jr. was niet trouw in zijn relatie met Emy,” meldt Juicechannel op Instagram. “Hij ging vreemd met meerdere meiden.”

Op Instagram waren geen sporen te vinden, waardoor mensen hem geloofden dat hij vrijgezel was,” zei hij altijd.

Frans werd ontmaskerd toen Emy verscheen in de realityserie. “Toen ontdekten de meiden met wie Frans vreemdging dat hij had gelogen. Daarom namen ze contact op met Emy,” meldde het kanaal.

Één van deze meiden had anderhalf jaar lang contact met Frans via social media. “In april hebben ze elkaar ontmoet en gezoend. Frans wilde meer, maar zij niet,” zei ze.

Juicechannel deelde verschillende berichten waaruit zou blijken dat Frans ontrouw was, waaronder een Snapchat-gesprek. Naar verluidt is Frans vaker vreemdgegaan.


Evenals andere zonen van Frans Bauer heeft Christiaan contact gehad met vrouwen die niet op de hoogte waren van zijn relatie, met beschuldigingen van flirten door middel van Snapchat, volgens bronnen zoals deze:


De bron meldt: “Christiaan doet dit heel subtiel. Maar hij lijkt behoorlijk flirterig te zijn op Snapchat.”


1. Ai, als deze berichten waar zijn, is dat niet zo best.
2. De focus ligt nu op de zoon van Frans Bauer!
3. Dit zijn geen positieve ontwikkelingen.
4. Hoe zullen zijn ouders hierop reageren?
5. Oh jee, dit zijn zeker geen gunstige berichten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven