Verdrietig nieuws voor de zoon van Frans Bauer: ‘Het is hoe het is’

WhatsApp Image 2024 06 02 at 170646jpg

De avonturen van de familie Bauer trekken elke week weer een trouwe groep kijkers. Al twintig jaar geleden was hun realityserie enorm populair en ook de nieuwe serie oogst veel succes.

Niet alleen papa Frans en mama Mariska zijn geliefd, ook hun charmante zonen weten veel aandacht te trekken.

Mariska Bauer wordt ondersteund door haar zonen: ‘Het is onzichtbaar’

Vooral Fransje Jr. heeft veel vrouwelijke fans, met name onder de jongere kijkers. Drie van de vier zonen van Frans hebben een vriendin die regelmatig in de serie verschijnt.

Frans Bauer is 32 kilo afgevallen zonder dieet: Dit is zijn grote afvalgeheim!

In de eerste afleveringen was de vriendin van Fransje Jr. niet te zien omdat hun relatie tijdelijk verbroken was. Dit speciale detail viel in de smaak bij de jonge vrouwelijke kijkers, die Fransje als bijzonder aantrekkelijk beschouwen.

In een recente aflevering werd onthuld dat de vonk tussen Fransje en Emy opnieuw was overgeslagen, en.

In de show is ze weer teruggekeerd.

Kort daarna was er echter een wending in Fransje’s liefdesleven. Hij was even gelukkig in de liefde, maar momenteel is hij weer uit elkaar met Emy.

Ondanks dit feit maakt het Fransje niet uit dat zijn ex op televisie verschijnt: “Het blijft natuurlijk reality-tv. Zo gaat het nu eenmaal.”

Het ziet er echter niet naar uit dat Fransje lang vrijgezel zal blijven. Hij heeft namelijk een grote groep fans op Instagram.

Tevens deelt hij regelmatig video’s waarin hij zijn dagelijkse outfits laat zien. “Ik vind het geweldig om met mode bezig te zijn.”


“Ik besloot gewoon een keer een filmpje te maken van mijn outfits om te kijken wat mensen daarvan vinden. Het eerste filmpje ging best wel hard, dus mensen vonden het blijkbaar tof om te zien.”


1. Het leek weer even goed te gaan maar helaas…
2. Helaas bleek dit van korte duur voor Frans junior.
3. Gelukkig is hij nog jong, dit komt hij wel te boven
4. Het leek weer goed te gaan maar dit is niet het geval
5. Helaas was de nieuwe poging geen succes voor hem…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven