Deze bekende Nederlander haalt snoeihard uit naar Joost Klein: ‘Het blijft respectloos’

joosjpg

Joost Klein en vele fans hebben een teleurstellende ervaring beleefd op het Eurovisie Songfestival.


Niet iedereen is echter even positief over Joost, waaronder Henny Huisman.

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: ‘heb ik besloten te stoppen’

De 72-jarige Henny heeft zijn goedkeuring geuit over de beslissing om Joost te schrappen en heeft benadrukt dat hij geen respect heeft voor Klein, omdat hij van mening is dat Joost het imago van Nederland heeft geschaad met zijn handelen.


Op het platform X (voorheen Twitter) heeft Henny zijn ongenoegen geuit over Joost’s acties met de Nederlandse vlag.


Hij schreef: “Ik vind het gedrag van Joost Klein met de Nederlandse vlag, o.a. over zijn hoofd, eerder vervuilend dan het uitschelden van een hinderlijke cameravrouw met: ‘Flikker op met dat filmen van je!’ Je vertegenwoordigt Nederland. RESPECT”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Reacties op de situatie waren gevarieerd, waaronder die van een volger die opmerkte dat Joost ‘altijd met een vlag over zijn hoofd zit’. Henny’s reactie hierop was scherp: “Het blijft respectloos!”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Ook Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Privé, heeft negatieve woorden geuit over Klein tijdens een segment op Shownieuws.

Santegoeds betoogde dat AvroTros tijdens het vlagincident had moeten ingrijpen met een vermaning: “Doe even normaal joh!”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Kitty Herweijer, columniste bij het AD, benaderde de kwestie vanuit een ander oogpunt. Ze suggereerde dat de diskwalificatie wellicht overdreven was, maar voegde toe:

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

“Zo niet, dan kan het een goede opvoedkundige les voor Nederlanders zijn dat agressie niet in elk land een normale omgangsvorm is en dat dit consequenties heeft.”


De complexiteit en emoties rondom Klein’s deelname en diskwalificatie bij het songfestival worden belicht door deze uiteenlopende meningen.


Deze twee bekende mannen halen hard uit!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven