Joost Klein maakte direct excuses na incident: ‘Dat had niet mogen gebeuren’

josstjpg

Volgens het Zweedse dagblad Aftonbladet bood Joost Klein direct zijn verontschuldigingen aan na het incident achter de schermen van het Eurovisiesongfestival.

Na een confrontatie met een productiemedewerker werd Klein, die Nederland vertegenwoordigde, gediskwalificeerd voor de finale.

De details van het incident waren aanvankelijk vaag; het team van Klein verklaarde dat hij geïrriteerd was door een cameravrouw die hem bleef filmen ondanks zijn verzoeken om dat niet te doen.

Volgens Aftonbladet vertoonde Klein ongepast gedrag en het incident werd groots uitgelicht in deze krant, die beweerde dat hij naar verluidt “zeer beledigend” was. Getuigen beschreven hetzelfde en meldden dat de camera van de vrouw beschadigd was, wat hints gaf dat er meer aan de hand was dan aanvankelijk gemeld.


“Verder meldde Aftonbladet dat Klein ‘erg gestrest’ was door de behoorlijk opdringerige fotografen.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Hij zou zijn geduld hebben verloren, zijn arm en een gebalde vuist hebben opgeheven en daarbij de cameravrouw hebben geraakt. Daarna zou hij hebben gezegd: “Dat had niet mogen gebeuren.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Volgens aanwezigen achter de schermen toonde Klein direct na het incident veel spijt en herhaalde hij meerdere keren:


“Het spijt me, het spijt me”. Het is niet duidelijk of deze excuses ook direct aan de cameravrouw gericht waren.


Joost Klein excuseerde zich meteen na het veelbesproken incident!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven