Jessica wil van haar mannenstem af en besluit een stemoperatie te ondergaan!

WhatsApp Image 2024 06 10 at 111118 4jpg

De reis van geslachtsverandering is buitengewoon uitdagend. Het vereist aanzienlijke hormonale therapie en vaak meerdere chirurgische ingrepen.

Dit proces kan vele jaren in beslag nemen. Na afronding van alle operaties is het van belang dat de stem overeenkomt met het nieuwe uiterlijk, en het blijkt dat dit ook chirurgisch mogelijk is.

Voormalig bekend als Rodrigo Alves, heeft Jessica Alves een transgender-transformatie ondergaan. Toen ze 36 was, realiseerde Jessica zich dat ze een vrouw wilde worden. “Ik wist niet dat ik transgender was. Ik wist wel dat ik anders was dan anderen.”

Meer dan £800.000 heeft Jessica besteed aan haar transformatie, inclusief ingrepen om haar stem te feminiseren.

omdat ze nu eenmaal als vrouw door het leven gaat.

“Ze mocht een week lang niet praten.”


“In het Kamol ziekenhuis in Bangkok heeft de operatie plaatsgevonden. Deze omvatte gezichts- en stemfeminiseringschirurgie.”


“Hoewel haar stem nu duidelijk anders klinkt na de operatie, is het nog niet helemaal natuurlijk. Om een natuurlijkere stem te verkrijgen, zal Jessica veel stemoefeningen moeten doen.”


“Het is nog onduidelijk of Jessica tevreden zal zijn met het resultaat, of dat ze binnenkort weer een operatie zal ondergaan.”

1. Oordeel zelf of de ingreep een verschil heeft gemaakt…
2. Tegenwoordig is alles mogelijk…
3. Bekijk de video en oordeel zelf of het goed gelukt is…
4. Ze moet nog wel flink oefenen met haar stem…
5. Het moet toch niet gekker worden….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven