Islamitische man krijgt na 12 dagen huwelijk schrik van zijn leven: Zijn bruid is een man!

islam 1jpg

Na twaalf dagen huwelijk kwam een Indonesische man voor een onverwachte onthulling te staan. De persoon met wie hij was getrouwd, bleek een man te zijn die zich voordeed als vrouw.

Nadat de 26-jarige man ‘Adinda Kanza’ had leren kennen via Instagram, werd hij verliefd en dacht hij dat hij zijn droomvrouw had gevonden.

Na een periode van online contact en ontmoetingen waarbij Adinda haar gezicht bedekte en alleen dat zichtbaar was, besloot de man haar ten huwelijk te vragen.

Dit huwelijk vond plaats op het eiland Java in een bescheiden ceremonie, waar Adinda beweerde dat haar ouders waren overleden en daarom niet aanwezig konden zijn.

Tijdens de bruiloft bracht Adinda vijf gram goud mee als bruidsschat. Na de bruiloft wilde de man intiem zijn met zijn kersverse vrouw, maar Adinda verzon steeds excuses om dit te vermijden.

Ze beweerde dat ze menstruatieproblemen had, weigerde haar nikab af te doen en weigerde ook om met de schoonfamilie te praten.

Op onderzoek uit ging de man nadat hij argwaan kreeg. Wat hij ontdekte was dat Adinda’s ouders nog leefden en dat ‘Adinda’ zich in 2020 als vrouw identificeerde.

Haar ouders wisten dus niets van het huwelijk af. Nadat de politie werd ingeschakeld, werd Adinda gearresteerd.

Naast het liegen over haar geslacht, was ze van plan om de kostbaarheden van de schoonfamilie te stelen.

Gedesillusioneerd bleef de man achter. Adinda riskeert nu een gevangenisstraf van maar liefst vier jaar.

1. De man vond deze dingen maar erg vreemd…
2. De bruidegom deed meerdere bizarre ontdekkingen
3. Wat een verhaal. Hij is gedesillusioneerd achtergebleven
4. Zijn bruid(egom) riskeert deze straf!
5. Het draaide niet om liefde maar om iets anders…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven