Geen zorgeloos leven voor Marianne Weber: Problemen stapelen zich hard op!

WhatsApp Image 2024 03 27 at 123557jpg

Na aankondiging van haar pensioen anderhalf jaar geleden, ervaart Marianne Weber momenteel financiële tegenslagen.

De zangeres, die in 2022 herstelde van borstkanker, nam destijds afscheid van de muziekwereld om van het leven te genieten.

Hoewel ze op Gran Canaria woont, blijkt ze niet volledig vrij te zijn van financiële zorgen.

Recente rapporten van BekendeBuren onthullen problemen in haar bedrijven.

De onderneming Marianne Weber B.V. vertoont eind 2022 een negatief saldo van bijna 222.000 euro.

Ook haar andere bedrijf, Rabbit B.V., heeft een negatief eigen vermogen van 29.400 euro.

De gedeponeerde cijfers bij de Kamer van Koophandel geven deze financiële situatie weer, zoals gemeld door BekendeBuren.

Hoewel ze minder optredens doet en selectiever is in haar verschijningen, benadrukt ze dat ze nog steeds beschikbaar is voor interessante projecten, zelfs als dat betekent dat ze vanuit Gran Canaria moet reizen.

,,Ik heb al vaak gezegd dat ik ongeveer vijftien keer per jaar optreed. Het is dus absoluut niet waar dat ik gestopt ben.”

Niettemin voelde Marianne zich afgewezen toen ze niet werd uitgenodigd voor het evenement De Bevers in Ahoy door haar goede vriend John de Bever en zijn man Kees Stevens.

Gezien hun lange vriendschap en het feit dat ze een tijdje bij hen had gewoond, vroeg ze zich af waarom ze niet betrokken was bij het evenement.

“Waarom hebben ze mij niet gevraagd? Zeker als je bedenkt dat we het jarenlang zo ontzettend leuk met elkaar hebben gehad,” vroeg Marianne zich af.

“Ik heb zelfs enige tijd bij de mannen in huis gewoond,” aldus een ontzettend teleurgestelde Marianne.

Dit heeft bijgedragen aan de speculatie dat Marianne financiële zorgen heeft, nu haar inkomsten uit optredens verminderd zijn.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven