Vrouw (27) stapt in huwelijksbootje met ex-schoonvader: ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht’

ppp 1jpg

De Amerikaanse Sydney Dean (27) heeft haar 51-jarige ex-schoonvader Paul leren kennen en inmiddels zijn ze al zeven jaar gelukkig getrouwd.

Sydney en Paul kennen elkaar al sinds Sydney 11 jaar oud was. Toen Sydney 16 werd, zijn ze begonnen met daten.

Toen ze 11 jaar was, had Sydney een relatie met Paul’s zoon. Ondanks het verbreken van die relatie, bleven Sydney en Paul vrienden.

Omdat zijn zoon geen aandacht meer aan haar besteedde vanwege zijn nieuwe vriendin, zocht Sydney toenadering tot Paul.

De relatie tussen Sydney en Paul verdiepte zich en op haar zestiende zijn ze begonnen met daten.

In Ohio is het pas officieel toegestaan om te daten vanaf je zestiende levensjaar. In 2016 zijn Sydney en Paul uiteindelijk met elkaar getrouwd.

LadBible sprak met Sydney, die onverschillig reageert op de kritiek die ze krijgt over haar relatie. Ze zegt: “Ik beleef momenteel de beste s*ks van mijn leven met de man op wie ik al jaren verliefd ben.”

Zij heeft een boodschap voor de critici. Ze zegt: “Ik besef dat we elkaar niet op een traditionele manier hebben ontmoet,

Maar zijn zoon schonk me geen aandacht en hij wel. Achteraf gezien heb ik de juiste man in de familie te pakken.”

Volgens haar was het een uitdaging om steun te krijgen van familie en vrienden. Ze zegt: “In het begin wilde niemand er iets van weten, maar het is goedgekomen. Mijn moeder kende Paul al. Toen ik haar vertelde dat we een koppel waren, was ze niet blij.”

Mijn vader was er ook op tegen, maar hij woont in een andere staat dus ik zie hem niet vaak. Nu is mijn familie dol op Paul.”


Door haar openhartigheid en het gesprek hoopt ze een taboe te doorbreken, aangezien er nog steeds kritiek is op relaties met een groot leeftijdsverschil.


”Kijk naar mij en Paul, leeftijd is maar een nummer. Ik ben heel blij met hem als man en ik zou niemand anders willen. Hij behandelt mij daadwerkelijk als een prinses.”


1. Haar ex-schoonvader behandelt haar als een prinses… 2. Ze heeft achteraf gezien nu de juiste man van de familie te pakken… 3. Toen ze 16 werd begonnen ze stiekem met daten. 4. Op 11-jarige leeftijd had ze verkering met zijn zoon… 5. Het stel is dolgelukkig met elkaar, zo laten ze weten…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven