Je weet niet wat je ziet: Vrouw heeft grootste jukbeenderen en onderkaak!

WhatsApp Image 2024 03 24 at 160150jpg

Elke persoon heeft een ander idee over schoonheid, wat een subjectief begrip is en vaak wordt beïnvloed door filters op sociale media.

Verschillende vrouwen hebben verschillende voorkeuren, waarbij sommigen de voorkeur geven aan mannen met prominente jukbeenderen, terwijl anderen de voorkeur geven aan een voller postuur.

Tegenwoordig ondergaan veel mensen cosmetische ingrepen om aan schoonheidsidealen te voldoen.

Populaire ingrepen zijn onder andere het opvullen van lippen voor meer volume en Brazilian Butt Lifts (BBL’s).

Bovendien wordt het gebruik van botox om rimpels te verminderen steeds gebruikelijker.

Anastasia Pokreshchuk, een 36-jarige vrouw uit Kiev, Oekraïne, is een opvallend voorbeeld van iemand die ver gaat om aan haar ideaalbeeld te voldoen.

Zij heeft nu de grootste jukbeenderen ter wereld, hoewel velen geschokt zijn door haar uiterlijk, vindt zij ze prachtig.

Haar precieze procedures zijn niet bekend, maar het lijkt erop dat zij anders materiaal heeft laten injecteren dan normaal voor lippen.

Anastasia heeft echter niet alleen haar jukbeenderen vergroot, ook heeft ze een opvallende uitstulping onder haar kaak laten toevoegen, waardoor deze nu even prominent is als haar jukbeenderen.

Of Anastasia nu klaar is met haar transformatie is niet duidelijk, maar het resultaat van haar laatste operatie is opvallend.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven