Gover Meit over diskwalificatie Joost Klein: ‘We zijn ontzettend gestalkt en lastiggevallen’

WhatsApp Image 2024 06 11 at 113559jpg

Gover Meit heeft zich voor het eerst uitgelaten over het Eurovisie Songfestival sinds de diskwalificatie van Joost Klein.

Meit, die als creative director aanwezig was in het Zweedse Malmö, beschrijft de periode voor de camera van RTL Boulevard als ‘zwaar’.

Volgens de cabaretier, beter bekend als Stefano Keizers, hebben verslaggevers hen ‘het leven zuur’ gemaakt.

“We zijn ontzettend gestalkt en lastiggevallen, vooral door RTL Boulevard. Maar ook door de hele media. We moeten even bijkomen van alle heftigheid en de paniek die journalisten hebben veroorzaakt,” aldus Meit.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Hij benadrukt dat mensen hem ‘continu’ in zijn ‘privésfeer’ hebben gefilmd. “Dat is gewoon geen prettig leven, dus ik ga het even rustiger aan doen.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Een incident met een cameravrouw die aangifte heeft gedaan, zorgde ervoor dat Joost Klein niet langer kon deelnemen aan het songfestival.


Meit heeft meerdere keren ondervragingen gehad over het voorval en verwacht dat er nog meer gesprekken zullen volgen, waarbij hij zegt: “Het zal nog wel even duren voordat we vrijuit mogen praten.”


1. Als creative director laat hij zich voor het eerst uit over het hele gebeuren.
2. Naar eigen zeggen was het geen prettig leven.
3. Gover doet voor het eerst een boekje open.
4. Naar eigen zeggen is hun leven zuur gemaakt
5. Het moge duidelijk zijn dat het niet gezellig was….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven