Gordon barst in tranen uit: ‘Omdat ik het gewoon niet aankan’

WhatsApp Image 2024 04 04 at 82834 AMjpg

In het afgelopen jaar heeft Gordon veel te verduren gehad, met liefdesverdriet, een auto-ongeluk en een golf van kritiek die op hem afkwam.

Zijn ervaringen omschrijft hij als traumatisch en hij is openhartig over alles wat hem is overkomen.

Gordon maakte onlangs een comeback in de muziekwereld, maar vanwege de vele negatieve reacties heeft hij besloten er alweer mee te stoppen.

Dit besluit komt bovenop een al zwaar jaar voor Gordon, waarin zijn relatie met Gavin Rozario strandde en hij betrokken raakte bij een auto-ongeluk.

In een interview met weekblad Weekend deelde Gordon zijn ervaringen: “Er zijn dagen dat het nog steeds heel moeilijk is.

Benoem alles maar, van het auto-ongeluk tot tijdelijke relaties. Ik heb in zes jaar meegemaakt wat iemand anders misschien niet eens in zijn hele leven meemaakt.”

Vooral als hij alleen is, voelt hij de last van zijn situatie: “Ik was gisteren een film aan het kijken met intense scènes.”

“Toen brak ik in tranen uit en heb ik het afgezet. Ik kan het gewoon niet aan. Dat is heel zwaar. Ik ben echt getraumatiseerd.”

Naast persoonlijke tegenslagen zijn er ook geruchten over financiële moeilijkheden bij Gordon.

De jaarcijfers van zijn koffietent Blushing in Amsterdam zijn onlangs gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, en tonen een aanzienlijke schuld van bijna een miljoen euro, volgens weekblad Party die de cijfers heeft ingezien.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven