Gordon vindt kritiek op zijn uiterlijk onterecht: ‘Ik vind zelf dat ik er beter uit zie dan ooit’

WhatsApp Image 2024 06 25 at 161232jpg

Verbazingwekkend reageert Gordon op de kritiek over zijn uiterlijk en noemt het onterecht. “Ik vind zelf dat ik er beter uitzie dan ooit”, aldus de SBS 6-realityster.

Eerder veroorzaakte ophef toen Gordon er tijdelijk uitzag als Bob de Rooij, een oud typetje van Paul de Leeuw, maar gelukkig heeft hij zijn föhn weer gevonden en voelt zich nu goed voor zijn leeftijd.

Ondanks dat blijft de kritiek aanhouden, zo ontdekte de Weekend. Een journalist van het blad confronteert Gordon met opmerkingen op sociale media waarin hij wordt vergeleken met bijvoorbeeld Willem-Alexander.

Gordon is niet blij met deze opmerkingen: “Wat een flauwigheid allemaal. Ik vind het zo bizar dat mensen van alles over anderen denken en dan ook opschrijven wat ze denken.”

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: ‘Vanavond poging drie doen’

”Maakt het uit hoe ik mijn haar draag? Ik vind het leuk. ”

“En het draait er uiteindelijk om.” Gordon is trots op zijn verschijning en geeft aan zich beter dan ooit te voelen:

Wispelturige Gordon is weer terug en haalt uit: ‘Ik gun het je niet meer’

“Ik vind zelf dat ik er beter uitzie dan ooit. Sterker nog: ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Ik zit lekker in m’n vel, sport vier keer per week en ben ruim 28 kilo afgevallen.” Hij benadrukt dat deze prestatie aanzienlijk is.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Over zijn liefdesverdriet na de breuk met Gavin Rozario zegt Gordon dat hij zichzelf vorig jaar heeft gehaat vanwege zijn naïviteit.

Gavin is woedend op Gordon en overweegt stappen te ondernemen!

“Ik heb vorig jaar mezelf gehaat, omdat ik zo ontzettend naïef en blind ben geweest met Gavin. Daarvoor heb ik mezelf wel echt voor m’n kop kunnen slaan. Dat ik het niet door heb gehad, niets heb gezien.”

Alles wijst op slecht nieuws: Relatie tussen Gordon en Gavin voorbij?

“Ze zeggen weleens: de tijd heelt alle wonden, dat doet het ook – en je leert ook van heel veel dingen, maar ik dacht echt dat ik mijn lesje na zoveel relaties wel had geleerd.”

Gordon met zijn handen in het haar: ‘zwaar weer voor hem op komst’

”Dit was wel echt heel heftig, moet ik eerlijk toegeven. Zó onder de gordel, dat ik dacht: jeetje mina. Maar goed, ik ben eroverheen.”

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes: Toto en Rocco gedumpt in asiel!

1. Gordon is absoluut niet te spreken over de opmerkingen.
2. Hij reageert verbaasd en vindt de opmerkingen flauwekul.
3. Gordon legt uit waarom hij niet te spreken is over de opmerkingen:
4. Velen vinden hem lijken op deze zeer bekende Nederlander!
5. Hij noemt het flauwekul en vooral onterecht!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven