Gordon last van een mentale ineenstorting op luchthaven: ‘Het is toch een schande’

WhatsApp Image 2024 06 06 at 134617jpg

Het lijkt niet goed te gaan met Gordon, aangezien de veelbesproken zanger de laatste tijd aardig wat kilometers heeft afgelegd en zelfs beschuldigd wordt van het verergeren van luchtvervuiling.

Gordon beleefde gisteren een mentale ineenstorting op Schiphol. Nadat de bekende zanger gisteravond op de luchthaven was geland en fluitend richting de bagageband liep, kreeg hij daar al snel een inzinking.

Gordon moest namelijk twee uur wachten op zijn koffers. Wat zou je dan doen? Dan uit je je frustraties op Instagram, zodat iedereen kan zien hoe moeilijk je het hebt. In zijn bericht haalt Gordon flink uit naar Schiphol en noemt het een ‘shit hole’.

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: 'Vanavond poging drie doen'

“Wat is Shiphol (shit hole) een ramp geworden! In de derde wereld gaat het nog beter! Get your shit together.”

Wispelturige Gordon keert terug en haalt uit: 'Ik gun het je niet meer'

Helaas heeft zijnHet felle bericht heeft niet veel opgelost, maar heeft wel de aandacht getrokken, niet alleen van ons, maar ook van Shownieuws.

Deze man zegt sorry tegen Gordon: ‘Hij was een makkelijk doelwit om de schuld te geven’

Om positief te eindigen: Gordon krijgt zijn eigen realitysoap in het najaar. Ondanks eerdere kritiek op het hoge salaris van mediamagnaat John de Mol van Talpa, heeft het netwerk toch weer toegegeven aan Gordon.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Dus, kunnen de trouwe fans van Gordon in het najaar genieten van zijn avonturen. Gordon heeft laten weten dat er ‘ontzettend leuke dingen’ zijn gefilmd.

Zus van Gordon reageert op breuk: Ze had hem al gewaarschuwd voor Gavin!

Maar, hij beweerde ook dat zijn nieuwe album ‘heel goed’ zou zijn. En we weten allemaal hoe zijn eerste single van dat album werd ontvangen door het publiek…

1. Gaat nog niet helemaal lekker met hem.
2. Naar eigen zeggen gaat het in de derde wereld nog beter
3. Meneer is woest en dat laat hij dan ook weten!
4. Met dit kiekje laat hij weten dat het een shit hole is!
5. Het leven van Goor gaat nog steeds niet over rozen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven