Glennis haalt uit naar dames van Ladies of Soul: ‘Misschien heb ik makkelijk praten’

glenn 1jpg

Onlangs kreeg Glennis Grace pijnlijk nieuws van haar mede-zangeressen uit de groep Ladies of Soul.

Helaas is de eens zo populaire zangeres uit de groep gezet en vervangen door een ander lid.

Oorspronkelijk bestond de groep uit Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer. Trijntje Oosterhuis maakte eerder ook deel uit van de groep, maar vertrok in 2017 om zich te focussen op haar solocarrière.

Glennis heeft nu plaats moeten maken voor Trijntje Oosterhuis, wat een harde klap voor haar is.

Ze zal nu verder moeten met haar solocarrière, die al een deuk had opgelopen na haar betrokkenheid bij een incident in een plaatselijke Jumbo.

Bart Ettekoven heeft meer inzicht in de situatie: “Onlangs ontving ik een e-mail over een presentatie van een nieuwe samenstelling van de Ladies of Soul.” ‘

‘Er komt dus een perspresentatie waarbij een nieuwe versie van de groep wordt gepresenteerd.”

”Ze willen volgend jaar weer optreden in de Ziggo Dome met dit viertal, maar het is onzeker of Glennis daarbij zal zijn. De samenstelling wordt geheim gehouden.”

Uit betrouwbare bronnen blijkt dat Glennis hoogstwaarschijnlijk niet meer terug zal keren bij de groep, ondanks haar eerdere uitspraken dat ze graag weer bij hen zou willen zijn.

Evert Santegoeds meldt dat het vertrek van Glennis nogal rommelig is verlopen:

“Het schijnt dat er tegen Glennis is verteld dat ze zich moet terugtrekken.”

“Glennis heeft nu zelf gereageerd op het nieuws: “Het is natuurlijk pijnlijk wat er gebeurt. Ik wist al een tijdje dat ik er niet bij zou zijn.”

”Gisteren zag ik ook de aankondiging en normaal gesproken zou ik daarbij zitten en weten hoe spannend het is voor ons. Dus gisteren had ik ook een off day.”

”Het is pijnlijk. Ik was onderdeel van de groep en misschien heb ik makkelijk praten, maar ik had hetzelfde nooit gedaan.”

Fans van Ladies of Soul zijn geschokt door het nieuws dat Glennis uit de groep is gezet.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven