Vrouw laat kinderen bewust thuis van school: Anders worden ze gepest omdat ze te knap is!

WhatsApp Image 2024 05 30 at 115056jpg

Susie Bradley, ooit deelnemer aan het bekende Australische programma Married At First Sight, heeft onlangs aangekondigd dat ze haar kinderen thuis wil houden van school.


Haar reden is opmerkelijk: ze vreest dat haar kinderen gepest zullen worden vanwege haar uiterlijk. Susie, die bekendheid verwierf door haar deelname aan Married At First Sight in 2019, deelde haar zorgen in een video op sociale media.


Ze is bang dat haar kinderen het mikpunt van pesterijen zullen worden, enkel en alleen omdat hun moeder als aantrekkelijk wordt gezien.


In de video verklaarde Susie: “Ik ben bang dat mijn kinderen gepest zullen worden, alleen maar omdat ik een knappe moeder ben.”


Ze waarschuwde ook andere moeders dat ze hetzelfde probleem kunnen tegenkomen als ze besluiten cosmetische behandelingen te ondergaan bij haar beautykliniek.Na haar deelname aan het programma heeft Susie haar eigen kliniek geopend waar vrouwen verschillende schoonheidsbehandelingen kunnen ondergaan.


Susie heeft echter aangegeven dat dit kan resulteren in pesten van hun kinderen op school vanwege hun ‘mooie’ moeder.


De uitspraken van Susie hebben veel kritiek gekregen. Haar video werd slecht ontvangen door haar volgers en velen beschuldigden haar van ongepaste promotie voor haar kliniek.


Onder de video stroomden talloze reacties binnen. Een commentator schreef: “Er zijn veel knappere vrouwen dan jij. En die hebben ook nog hersens.”


Een andere reactie luidde: “Heb net een foto gezien van hoe je er echt uitziet. Je kinderen zullen geen probleem hebben.”


In een nieuwe video, met tranen in haar ogen, las Susie enkele van de nare opmerkingen voor en vertelde ze hoe de negatieve reacties haar diep raakten.


Hoewel velen begrip toonden voor haar emotionele reactie, waren er ook mensen die vonden dat klagen niet gepast was nadat ze controversiële uitspraken had gedaan.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Yarrabilba Aesthetics Morpheus8 Vtone Brisbanes Best (@thesusiepearlclinic)

1. Naar eigen zeggen is ze een te knappe moeder
2. Ze wil niet dat haar kinderen de dupe worden van haar knappe uiterlijk
3. Uiteraard kwam er heel veel kritiek op deze video
4. Over smaak valt te twisten
5. Ze zou het heel erg vinden als haar kinderen gepest worden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven