Gozer laat zijn gebit opknappen in Turkije: Garantie tot de deur!

88jpg

“In de wereld van cosmetische ingrepen is tegenwoordig bijna alles mogelijk, en voor wie op zoek is naar betaalbare opties lijkt Turkije een populaire bestemming.”

“Er worden behandelingen zoals het plaatsen van facings aangeboden voor minder dan de helft van de prijs die je in Nederland zou betalen.”

Belgische vrouw wordt op eerste dag ontslagen: Bedrijfsleider vind haar tanden lelijk!

“Facings, beschouwd als de haute couture van de tandheelkunde, omvatten het afslijpen van een deel van de eigen tanden, waarna er een op maat gemaakt, nieuw ‘tandje’ overheen wordt geplaatst, resulterend in een stralende glimlach.”

“Toch gaat het niet altijd zoals gepland. Voorafgaand aan het plaatsen van de definitieve facings, moeten cliënten soms rondlopen met tijdelijke, kleine ‘haaientandjes’, wat normaal gesproken voor nogal wat schrikreacties zorgt.”

“Maar in het geval van een man genaamd Harry, leidde het tot een geheel andere reactie. Hij vond het zo amusant dat hij besloot het proces te filmen.”

Harry’s zelfgemaakte filmpje toont zijn grappen met zijn tijdelijke tanden voordat het definitieve resultaat wordt onthuld.

Helaas was de vreugde van korte duur toen Harry’s uiteindelijke facings problematisch bleken te zijn; de bovenste tanden verkleurden snel, resulterend in een ongelijkmatig gekleurd gebit dat hij vergeleek met een “Duo Penotti” gebit.

In Turkije, waar veel klinieken ‘garantie tot de deur’ bieden, kunnen de kosten voor het herstellen van dergelijke fouten hoog oplopen.

De beelden van Harry’s gebit benadrukken de risico’s van goedkope cosmetische behandelingen in het buitenland.


In landen waar de nazorg mogelijk te wensen overlaat, is zorgvuldig onderzoek en overweging voor dergelijke ingrepen van essentieel belang.

@bigharryuk Turkey reslly did f*ck my teeth up this time😩😱 #turkey🇹🇷 #turkeyteeth #veeners #dentist ♬ Level Up – Ciara

1. Het is in Turkije stukken goedkoper maar je weet wat ze zeggen…
2. Goedkoop is vaak duurkoop!
3. Niet zo heel erg gek dat hij niet blij is…
4. Hij besloot het resultaat online te delen:
5. Het zal je maar overkomen…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven