Mochten je frietjes van de McDonalds anders smaken: Wellicht komt dat hierdoor!

mcdd 1jpg

“Wat een verrassing! Als je solliciteert voor de rol van clown, eindig je misschien als afwasser of frituurmedewerker bij de grote gele M.”

“Maar als het misgaat, moet je wellicht wraak nemen. Bij de McDonalds in Booval, Australië, lijkt een medewerkster haar functie niet helemaal te begrijpen.”

“Nadat ze net heeft schoongemaakt, heeft ze nu een smerige zwabber of dweil. En wat doet ze daarmee? Juist! Ze besluit het te drogen bij de frituur.”

“Lekker knus onder de warmtelamp, naast de doos met verse frietjes. Helaas voor haar werd haar actie vastgelegd op smartphones van omstanders.”

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

“Volgens de McDonalds zelf betreft het een ‘eenmalig incident’ en heeft de manager de situatie met de medewerkster besproken.”

Boer neemt wraak nadat McDonald’s zijn grond vernielt

“Hoewel je zou verwachten dat ze op zoek moet naar een andere functie…”

Ze mag gewoon blijven werken van de filiaalmanager.

Haar strategie heeft misschien gewerkt en wellicht zal ze binnenkort een rode pruik dragen en een grappig kostuum aantrekken om kinderen te vermaken.

1. Waar zit het verstand! Hoe bedenk je dit? Gatverdamme!
2. Iedere keer als je frietjes eet ga je denken aan deze actie
3. De dame in kwestie mag gewoon daar blijven werken!
4. Dit is echt super vies, hoe verzin je het!?
5. Onbegrijpelijk dat ze geen ontslag heeft gekregen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven