Foto roept vragen op: Thomas Berge spreekt zichzelf behoorlijk tegen!

WhatsApp Image 2024 04 24 at 210912jpg

Thomas Berge, slechts enkele weken na zijn breuk met Elianne Zweipfenning, al gespot bij het huis van een andere vrouw.

Dit voedt de speculaties rondom de zanger, die eerder dit jaar samen met Elianne een dochtertje verwelkomde.

Niet lang voor hun breuk, hintte Elianne via Instagram naar mogelijke ontrouw, een bericht waarvan ze later spijt kreeg en ontkende dat Thomas vreemd was gegaan.

Desondanks blijft de geruchtenmolen draaien. Recentelijk rapporteerde Realityfbi dat Thomas’ auto bij het huis van een andere vrouw geparkeerd stond.

Een lokale bron vertelde: Ik was gisteravond mijn hond aan het uitlaten, en ik zag dat Thomas Berge uitstapte.

Vanochtend was ik toch wel benieuwd of de auto er nog steeds stond. En ja hoor, hij staat er nog steeds.

Deze bron beweerde ook dat Thomas al langer, zelfs tijdens zijn relatie met Elianne, contact zou hebben gehad met deze vrouw.

Realityfbi publiceerde zelfs een foto van de auto, wat meer vragen oproept over de beweringen van Thomas dat er geen andere vrouw in het spel is.

Ondanks zijn ontkenningen lijkt het verhaal van Thomas nu van verschillende kanten onder druk te staan.

De recente ontwikkelingen zorgen voor een complex beeld van de situatie, waarbij de waarheid nog steeds in het midden ligt.

Volgens de bron is Thomas bij zijn nieuwe vriendin: Ik heb vernomen van een vriendin dat zij degene is met wie hij al een tijd, zelfs tijdens zijn relatie met Elianne, contact heeft. Deze foto heb ik zojuist gemaakt.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven