Vrouw heeft last van flirtende mannen in de gym: Zodra ze haar voorkant zien lopen ze weg!

WhatsApp Image 2024 06 04 at 193416jpeg

Marie is het zat: “Mannen proberen me steeds te versieren in de sportschool, maar rennen weg zodra ik me omdraai,” deelt ze in een online video om het te laten zien. Binnen korte tijd werd de video meer dan 3 miljoen keer bekeken.


Het is verrassend wie ervoor kiest om vrouwen in de sportschool te benaderen, maar het blijkt vaker voor te komen dan gedacht.


Maria ondervindt hier ook veel last van, vooral omdat mannen meteen weglopen zodra ze zich omdraait.


Mensen die regelmatig sporten voelen zich vaak aangetrokken tot anderen met een vergelijkbare levensstijl.

Tot in de sportschool zijn er mensen die hun kansen willen wagen. Dit gedrag moet echter niet als ongepast worden beschouwd.

Er mag geen sprake zijn van ongewenste avances die iemand zich ongemakkelijk laten voelen. Vrouwen die strakke leggings dragen hebben genoeg van dit gedrag.

Zij worden vaak bekeken en benaderd. Een van die vrouwen is Maria, die ondanks haar liefde voor sport niet wordt weerhouden om naar de sportschool te gaan.

Wanneer ze alleen

Als ze traint, krijgt ze regelmatig aanspraak van mannen. Echter, zodra ze reageert, verdwijnen ze vaak als sneeuw voor de zon. Ze is het zat om gezien te worden als een object.


Hoewel haar ‘achterkant’ misschien veel aandacht trekt, is het overduidelijk dat ze geen interesse heeft in mannen die haar proberen te versieren in de sportschool.


Bekijk hieronder de video die ze op TikTok heeft geplaatst. Dan begrijp je meteen waarom mannen snel wegrennen zodra ze zich omdraait.

@mashaspeaches Thats one way to get rid of them
#gymgirl #pregnanttiktok ♬ original sound – Maria

1. Dat hadden de mannen niet zien aankomen
2. Tja tijdens het omdraaien nemen ze al de benen
3. Dit is toch wel hilarisch!
4. Tijdens het omdraaien is het geflirt direct klaar!
5. Dat is even schrikken voor de mannen in de gym!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven