Famke Louise verkoopt gedragen slipjes: Prijs is afhankelijk van DIT!

WhatsApp Image 2024 04 09 at 112508 4jpeg

Famke Louise heeft onlangs een gedurfde stap gezet door gewaagde content te delen op een platform voor volwassenen en heeft zelfs voor het eerst haar gedragen ondergoed verkocht.

Haar Instagram-account was de plek waar de 25-jarige zangeres dit nieuws deelde. Maar is de vraag nu: zouden mensen hiervoor willen betalen?

“Dat heb ik onlangs voor het eerst gedaan,” antwoordde ze op een vraag van een volger over het verkopen van “een gedragen slipje”.

Famke onthulde ook dat de prijs van het ondergoed varieert tussen de 500 en 1000 euro, afhankelijk van haar gemoedstoestand op dat moment.

Eerder kondigde Famke Louise aan dat ze tegen betaling uitdagende foto’s deelt op een bekend pikant platform, waar ze ook interactie aangaat met betalende fans.

Tijdens een Instagrambericht op zondagavond deelde ze hoeveel plezier ze nog steeds beleeft aan deze activiteiten.

Het is geen unicum dat bekende influencers zich op het gebied van volwassenencontent begeven, aangezien het een lucratieve manier lijkt te zijn om geld te verdienen.

Voor tien euro per maand kunnen haar ‘fans’ exclusieve content bekijken en met haar in gesprek gaan, zij het met haar profiel.

Echter, verwacht geen directe interactie met Famke, aangezien een ‘bureau’ volledig het beheer van haar account verzorgt.

Dus, betaalde volgers zullen niet rechtstreeks met Famke communiceren.

Desondanks is Famke van plan om alle foto’s te blijven delen.

Er rijst enige bezorgdheid over de aard van de inhoud die ze zal delen door video’s aan dit bureau te leveren. Maar er is slechts één manier om erachter te komen…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven