Emma Heesters op je feestje kost een behoorlijke duit: Dit moet je afrekenen!

WhatsApp Image 2024 05 04 at 183250 2jpg

Met een passie voor zingen en songwriting, begon Emma Heesters op haar 18e bekendheid te vergaren via haar YouTube-kanaal.


Ze deelde unieke covers van hits van artiesten zoals Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker, wat haar al snel een grote schare fans opleverde.


Met meer dan 6 miljoen volgers op haar kanaal en veel bekeken video’s, is haar status als internetfenomeen goed gevestigd.


Emma’s muzikale reis bracht haar over de hele wereld, waar ze onder andere optrad in het voorprogramma van Boyce Avenue tijdens hun Europese tour in 2019.

Toppunt van luxe: Kijk binnen in het riante stulpje van Emma Heesters en Wesley Hoedt!

Ze tekende een contract bij Universal’s Republic Records in New York na erkenning van haar talent, en heeft samengewerkt met bekroonde producers, wat haar muzikale repertoire ten goede kwam.

Emma Heesters met de grond gelijk gemaakt: Volgers vinden statement lachwekkend!

Ze heeft opgetreden bij gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK en USA, en maakte zelfs een live verschijning op FOX TV.

Emma Heesters er gloeiend bij: ‘Of lieg je omdat je je schaamt’

In 2019 was ze te bewonderen in het 12e seizoen van ‘Beste Zangers’, waar ze een grote indruk maakte.

Haar samenwerking met Rolf Sanchez resulteerde in 2019 in de hit ‘Pa Olvidarte’, die miljoenen streams behaalde en een platina status bereikte.

Emma Heesters er gloeiend bij: ‘Of lieg je omdat je je schaamt’

Een hoogtepunt in haar loopbaan was het optreden met Andrea Bocelli in de O2 Arena in Praag in 2023, een lang gekoesterde droom die uitkwam voor Emma.

Emma Heesters er gloeiend bij: ‘Of lieg je omdat je je schaamt’

Sinds 2021 is ze betrokken bij The Streamers, een gelegenheidsformatie die online optredens verzorgt.

Aanhoudende geruchten over Emma Heesters: ‘honderd procent samen’

Als je de zangeres op jouw feestje wilt hebben, zul je flink in de buidel moeten tasten, vanwege een vanaf prijs van maar liefst 11.500 euro.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven