Een gewaarschuwd mens telt voor 2: Wat je dus niet moet doen met elektrische vliegenmepper!

mepjpg

Het gebruik van de elektrische vliegenmepper, geen wereldschokkende uitvinding, heeft echter zijn doeltreffendheid bewezen in de strijd tegen hinderlijke insecten zoals vliegen en muggen.

Dit kleine gadget, dat vaak wordt vergeleken met een tennisracket, is voorzien van een rooster van metaal dat insecten met een veilige dosis stroom elektrocuteert.

De stroomsterkte is voldoende hoog om effectief te zijn tegen plaagdieren, maar toch laag genoeg om mens en dier niet in gevaar te brengen.

Echter, de waarschuwingen op deze apparaten adviseren nadrukkelijk om de vingers er niet in te steken – een advies dat niet altijd wordt opgevolgd.

Een recente video illustreert dit perfect met een komische scène waarin twee vrouwen zichzelf in een grappige situatie brengen met een elektrische vliegenmepper.

Vanaf het begin is al duidelijk wat er gaat gebeuren, en de daaropvolgende reactie is zowel voorspelbaar als hilarisch.

1. Dit thuis vooral NIET doen!
2. De hilarische reactie!
3. Vliegenmeppers zijn bedoeld om vliegen te meppen!
4. Waarschuwingen worden niet altijd opgevolgd!
5. Daar is die vliegenmepper dus niet voor bedoeld….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven