Vrouw is verliefd op Rudolf de eikenboom: ‘Er is niks spannenders’

rud 1jpg

Sonja Semyonova, 45 jaar oud, heeft een bijzondere wending genomen in haar liefdesleven doordat ze zichzelf omschrijft als een ‘ecosksueel’.

Haar liefde is gericht op een eikenboom genaamd Rudolf, waarvan zij gelooft dat deze al honderden jaren op haar heeft gewacht. Ze ervaart deze boom, die ze Rudolf heeft genoemd, als vervullend met ‘er0tische energie’.

Ooit was Sonja simpelweg getrouwd, maar haar interesse in planten bloeide op na haar verhuizing naar Vancouver Island in 2020.

Als verteller van ‘er0tische verhalen’ ontdekte ze tijdens de lockdown een imposante eikenboom tijdens haar dagelijkse wandeltochten in de natuur, bijna drie jaar geleden.

“Ik liep vijf dagen per week op een pad in de buurt van de boom,” deelt Sonja, “en voelde toen al een sterke connectie met de boom.”

“De band tussen Sonja en de eik, liefkozend Rudolf genoemd, werd steeds sterker. Pas in de zomer van 2021 ontwikkelde ze echter ‘er0tische gevoelens’ voor de indrukwekkende boom.”

In haar verhalen beschrijft Sonja het gevoel van klein zijn naast iets ‘stevigs’ en ‘gigantisch’. Hoewel ze voorheen relaties met mannen had, beschrijft ze haar liefde voor Rudolf als een compleet nieuw niveau.

“Het is niet te vergelijken met mensen. De aanwezigheid die ik voel bij de boom is wat ik zoek in een fantasie met een persoon.”

”Lang heb ik verlangd naar deze er0tische golf van energie.” Ze benadrukt dat haar ervaringen met Rudolf puur mentaal zijn en niet fysiek.


Sonja benadrukt dat ecosksualiteit niet impliceert dat er fysieke gemeenschap is tussen mensen en de natuur.


“Het bekijken van de wisseling van seizoenen is voor mij een er0tisch handelen. Als ik daarnaar kijk, word ik echt nat van de opwinding.”


“Je gaat van het levenloze in de winter naar alles wat tot leven komt in de lente en zich voortplant. Er is niks spannenders.”

1. Naar eigen zeggen is het niet te vergelijken met mensen…
2. Deze liefde omschrijft ze als een compleet nieuw niveau…
3. Rudolf vult haar met erotische energie…..
4. De liefde tussen haar en Rudolf is magisch…
5. Uhhhhh… oke, oke

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven