Bezoeker doet dringend verzoek aan de Efteling: ‘schreeuwende en krijsende kinderen’

eff 1jpg

Een video van een bezoeker van de Efteling waarin ze haar afkeer uit over schoolreisjes, verovert het internet.

Haar ervaringen na een bezoek aan het sprookjespark deelde TikTok-gebruiker RedNes deze week, waarbij het voor haar veranderde in een nachtmerrie door het grote aantal luidruchtige schoolkinderen.

“Beste Efteling, ik heb een verzoek aan jullie,” start ze haar betoog, opgenomen vanuit een Gondoletta-bootje, waarin ze voorstelt om het park enkele dagen per jaar exclusief open te stellen voor schoolreisjes.

RedNes deelt dat een medewerkster haar vertelde dat er maar liefst vijfduizend extra kinderen in het park waren, naast de reguliere gasten.

“Dit is voor de normale bezoeker, die even denkt te kunnen genieten met haar kinderen, niet meer te doen,” voegt ze toe, en pleit daarom voor speciale dagen waarop alleen schoolreisjes zijn toegestaan.


“Het is ongekend hoeveel schreeuwende en krijsende kinderen er om je heen zitten, waardoor de normale bezoekers daar niet de dupe van hoeven te zijn. De wachtrijen zijn ellenlang, dit is niet meer normaal.”


De video heeft in korte tijd al meer dan 250.000 views verzameld. Op dit moment maakt de Efteling schoolreizen extra aantrekkelijk door basisscholen een flinke korting te bieden op de entreeprijs, van 51 euro per persoon naar slechts 22 euro per persoon.

1. De video van de dame gaat viraal op TikTok!
2. Deze bezoeker heeft het helemaal gehad met kinderen.
3. Naar eigen zeggen zijn normale bezoekers de dupe…
4. Tja hoe moet je correct antwoorden op deze video haha!
5. De vrouw heeft het helemaal gehad met schoolreisjes!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven