Echtpaar schrikt als ze beelden van camera bekijken: ‘Ik kan het niet verklaren’

cam 1jpg

Compleet van streek zijn een Australisch echtpaar door de beelden van hun beveiligingscamera. In de woonkamer is een schim te zien die beweegt.

Verstijfd van angst waren Matthew Kane (35) en zijn vrouw toen ze de mysterieuze verschijning op de opnames zagen, terwijl ze zich in een aangrenzende kamer bevonden.

Zijn vrouw bekeek op een gegeven moment de video’s van de beveiligingscamera terwijl Matthew in bed lag.

Haar ogen werden groot van schrik toen ze een bleek figuur uit een oude antieke kast in de woonkamer zag verschijnen. Deze onverwachte gebeurtenis bracht ongeloof en paniek bij het echtpaar teweeg.

Langs de hond van het echtpaar beweegt de vermeende geest. “Het heeft een perfect rond hoofd en laat een lichtspoor achter zich.”

”Het lijkt te lopen alsof het een doel heeft, alsof het ergens heen wil. Je kunt bijna de armen zien zwaaien,” vertelt Matthew.

Er is een video te zien hieronder. De hond slaat niet aan, wat volgens Matthew mogelijk duidt op een overleden vriend of familielid.

“Normaal ben ik sceptisch, maar dit voelt anders. Ik kan het niet verklaren,” voegt hij toe. Deze ervaring heeft zijn kijk op het bovennatuurlijke veranderd en hem met meer vragen achtergelaten dan antwoorden.

Op sociale media heeft Matthew spijt van het delen van de video. “Op een paranormale pagina is mijn video viraal gegaan.”

“Als ik de reacties lees, denk ik: ‘stop met die suggesties, ik wil niet nog meer ideeën over wat het kan zijn,'” zegt hij.

De gebeurtenis heeft een blijvende indruk achtergelaten op het paar, waardoor ze nu voorzichtig zijn met wat ze geloven en delen over hun ervaring.

De beelden van de schim blijven een mysterie, een herinnering aan iets wat ze nooit hadden verwacht te zien in hun eigen huis.

1. Dit hadden ze nooit verwacht te zien via hun beveiligingscamera!
2. Het echtpaar denkt dat het een overleden familielid is.
3. Het koppel denkt aan een overleden familielid of vriend.
4. Ik zou geen oog meer dicht doen.
5. Ik zou direct op zoek gaan naar een andere woning!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven