Echtpaar schrikt als ze beelden van camera bekijken: ‘het lijkt alsof het ergens heen wil’

gejpg

In Australië is een echtpaar diep geraakt door wat ze op de beelden van hun beveiligingscamera hebben gezien. Op de video is een mysterieuze schim te zien die door hun woonkamer beweegt.


Toen Matthew Kane (35) en zijn vrouw, die zich in een aangrenzende kamer bevonden, de mysterieuze verschijning op de opnames zagen, waren ze doodsbang en verstijfd van angst.


Op een avond, terwijl Matthew in bed lag, besloot zijn vrouw de beelden van de beveiligingscamera te bekijken uit nieuwsgierigheid.


En tot haar grote schrik zag ze een bleke figuur tevoorschijn komen uit een oude antieke kast in de woonkamer. Deze onverwachte waarneming bracht het echtpaar in totale verbijstering en paniek.


De vermeende geest bewoog langs de hond van het echtpaar. “Het had een perfect rond hoofd en liet een lichtspoor achter zich.”


”Het leek te lopen alsof het een doel had, alsof het ergens heen wilde. Je kon bijna de armen zien zwaaien,” vertelde Matthew.


Hieronder is de video te zien waarin de hond niet aanslaat. Matthew suggereert dat dit mogelijk duidt op een overleden vriend of familielid.


“Normaal ben ik sceptisch, maar dit voelt anders. Ik kan het niet verklaren,” voegt hij eraan toe. Deze ervaring heeft zijn kijk op het bovennatuurlijke veranderd en hem met meer vragen achtergelaten dan antwoorden.


Na het delen van de video op sociale media heeft Matthew echter spijt van zijn actie. “Op een paranormale pagina is mijn video viraal gegaan.”


”Als ik de reacties lees, denk ik: ‘stop met die suggesties, ik wil niet nog meer ideeën over wat het kan zijn,’” zegt hij.


De gebeurtenis heeft een blijvende indruk achtergelaten op het paar, dat nu voorzichtig omgaat met wat ze geloven en delen over hun ervaring.


De beelden van de schim blijven een mysterie, een herinnering aan iets wat ze nooit hadden verwacht te zien in hun eigen huis.

1. Dit hadden ze nooit verwacht te zien via hun beveiligingscamera!
2. Het echtpaar denkt dat het een overleden familielid is.
3. Het koppel denkt aan een overleden familielid of vriend.
4. Ik zou geen oog meer dicht doen.
5. Ik zou direct op zoek gaan naar een andere woning!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven