Gordon openhartig over relatie en kinderwens met vriendin!

WhatsApp Image 2024 04 26 at 080904jpg

“Een van de Nederlandse publieke figuren die zijn emoties niet schuwt, is zonder twijfel Gordon. Regelmatig trekt hij zich terug van sociale media, vaak als reactie op onwelgevallige krantenkoppen.”


“Na onlangs een afgewezen huwelijksaanzoek van een dertigjarige vriend te hebben meegemaakt, heeft Gordon een zware periode doorgemaakt.”“Hoewel zijn recente poging om zijn muziekcarrière nieuw leven in te blazen niet slaagde, blijft hij actief zijn laatste album promoten.”


“Op het gebied van zaken is Gordon bezig met nieuwe ontwikkelingen, waaronder de heropening van een nieuwe vestiging van zijn restaurant ‘Blushing’ in Blaricum. Zijn doorzettingsvermogen valt op.”


“In een interview met Libelle liet Gordon zijn gedachten over persoonlijke relaties zien:”


“Ik heb geen vertrouwen meer in niks of niemand. Een rotconclusie, maar het is niet anders.”


“Voor mij hoeft een relatie niet meer. Ik weet nu dat ik geen partner nodig heb om gelukkig te zijn.”


“Naar liefde moet je niet op zoek zijn, dat overkomt je. Ik denk nu wel: als het me nog een keer overkomt, moet hij wel van heel goede huize komen.”


“Ondanks zijn afkeer van relaties, heeft Gordon onlangs aangegeven een kinderwens te hebben:”


“Ik merk dat mijn gevoel verandert. Doordat ik rustiger ben geworden, zou het nu beter bij me passen. Ik denk dat ik een gezellige vader zou zijn.”


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven