Dries spreekt duidelijke taal en laat zich uit over de Meilandjes en de Bauers!

WhatsApp Image 2024 04 18 at 160623jpg

Verschillen tussen families in reallifesoaps worden benadrukt door Dries Roelvink, die aangeeft dat zijn familie niet te vergelijken is met de Bauers.

Terwijl beide families in de schijnwerpers staan, wijst Dries op de grote verschillen in aanpak en persoonlijkheden van de twee gezinnen.

De Roelvinkjes zijn druk bezig met de opnames van een nieuw seizoen van hun serie, die later dit jaar te zien zal zijn op Videoland.

De serie van de Bauers is al succesvol, maar Dries maakt zich geen zorgen over vergelijkingen. Hij verklaarde in een interview met het weekblad Weekend: “Onze families zijn gewoon niet met elkaar te vergelijken, net zo min als met families zoals de Meilandjes of Peter Gillis.”

”We zijn allemaal uniek in onze soort, wat ons geen concurrenten van elkaar maakt.”

Dries beschrijft de Bauers als beduidend braver dan zijn eigen familie, zeggende: “Ze zijn het toonbeeld van een keurig gezin: een zorgzame vader met welopgevoede zoons die nooit iets verkeerds doen,” aldus Dries.

Ondanks dat erkent hij het succes van Frans Bauer’s show en geeft toe een kijker te zijn. Hij waardeert vooral de oprechtheid van Bauer op het scherm. “Bij Martien Meiland lijkt het soms alsof hij pas echt losgaat als de camera’s draaien.”

”Frans blijft daarentegen altijd zichzelf, dat vind ik bewonderenswaardig en ook aangenamer om naar te kijken.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven