Dries Roelvink reageert op bekendmaking dat Donny zich heeft bekeerd!

WhatsApp Image 2024 04 18 at 160623 1jpg

Dries Roelvink heeft zijn tevredenheid geuit over het feit dat zijn zoon Donny rust heeft gevonden in de islam.


Vrijdag verklaarde de 65-jarige zanger kort aan het programma Shownieuws dat hij reageerde op de bekendmaking dat zijn zoon zich tot de islam heeft bekeerd.


‘Mijn kinderen moeten hun eigen geluk nastreven’, deelde Dries mee aan Shownieuws.


‘Ik merk dat het hem rust geeft. Zelf geloof ik helaas niet.’ Donny had vorige week zijn vader op de hoogte gebracht van zijn beslissing.


Vrijdag verspreidde rapper Josylvio onder andere een video waarin te zien is dat Donny de islamitische geloofsbelijdenis shahada uitspreekt.

Dit bericht op Instagram bekijken


Een bericht gedeeld door CESTMOCRO 🇳🇱|🇧🇪 (@cestmocro)

“De interesse in de islam was al eerder aangegeven door de zoon van Dries Roelvink, net als zijn broer Dave.”


“Donny laat met dankbaarheid weten dat hij vele berichten heeft ontvangen sinds het nieuws vrijdag bekend werd.”


In een videobericht begint Roelvink (26) met de woorden: “Ik denk dat het veel mensen niet ontgaan is dat ik gisteren een bijzondere dag heb gehad.”


Hij erkent dat de beelden wijdverspreid zijn in de media. “Dat was te verwachten gezien de grote groep mensen om me heen.”


Hoewel hij het prima vindt dat de video online staat, benadrukt hij dat hij hem bewust niet zelf heeft gedeeld. “Ik doe dit namelijk voor mezelf en om geen andere reden.”


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven