Donderwolken boven Robert Doornbos en Chantal Bles: ‘Iedereen weet het’

rcjpg

De social media-accounts van Chantal Bles waren de afgelopen weken opvallend stil. Wat zou er aan de hand kunnen zijn?


Volgens Yvonne Coldeweijer hangt er een schaduw over het huwelijk van Chantal en Robert Doornbos. “Ze heeft ontdekt dat hij ontrouw is.”


Robert en Chantal stapten vorig jaar in het huwelijksbootje, maar vlak daarvoor deden hardnekkige geruchten over Robert de ronde.


Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Robert Chantal herhaaldelijk bedrogen. “Ik heb gehoord dat Chantal het niet gelooft,” schreef Coldeweijer destijds op haar juicekanaal.


“Vraag het anders eens aan je wederzijdse vrienden. Kijk hoe ongemakkelijk ze worden.”


“Het is soms ook triest om te zien hoe iedereen iets weet en jij de laatste bent die het ontdekt.”


Gelooft Chantal nog steeds niet dat Robert buiten de boot gevallen is? “Ze lijkt er wat van terug te komen,” zei Coldeweijer in een video op haar juicekanaal.


“Zoals ik toen meldde, is Robert blijkbaar een affaire begonnen met een vrouw die vijftien jaar ouder is dan hij. Ze komt uit Amsterdam-Zuid en iedereen is ervan op de hoogte.”


Is Robert intussen wel trouw aan zijn vrouw? “Er wordt gezegd dat Robert nog steeds een relatie heeft met dezelfde vrouw,” zo werd gesteld.


“En ik heb vernomen van een informant dat Chantal achter de huidige stand van zaken is gekomen,” vervolgde de juicekoningin.


“Ze kon niet doen alsof alles koek en ei was op Instagram, want dat was niet het geval. Nu heeft ze zich weer herpakt.”


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven