DJ Afrojack zet zijn statige kasteelvilla in de verkoop: Dit megabedrag wil hij er voor hebben!

WhatsApp Image 2024 05 22 at 085823 3jpg

Na ongeveer vier jaar lijkt Nick van de Wall, beter bekend als DJ Afrojack, zijn interesse te hebben verloren in zijn statige kasteelvilla.


Zijn indrukwekkende landgoed in het Vlaamse Kalmthout, net over de grens, beschikt over zestien kamers, waaronder acht slaapkamers, met een woonoppervlakte van 2.139 vierkante meter, inclusief een zwembad en wellnessruimte. Het wordt aangeboden voor zeven miljoen euro, volgens Quote.


In 2020 kocht de internationaal bekende Nederlandse DJ het landgoed, hetzelfde jaar waarin hij trouwde met model Elettra Lamborghini, de kleindochter van de oprichter van het beroemde sportwagenmerk Lamborghini.


Omgeven door natuur, staat het kasteel op een terrein van vijf hectare en biedt het volledige privacy, volgens de makelaar van De Boer & Partners.


In De Markgraaf, het landgoed, vind je een binnenzwembad met zuilen, een wellnessgedeelte, een marmeren badkamer en een ruime eetzaal met uitzicht op een binnenbak. Ook is er een buitenbak en zijn er stallen voor zeventien paarden.


Er is niet bekend hoeveel Afrojack, op 36-jarige leeftijd, destijds heeft betaald voor de villa, maar het moet een aanzienlijk bedrag zijn geweest.


Een vorige eigenaar, zakenman Jan Rijsdijk, vroeg ooit 20 miljoen euro voor het landgoed, maar zelfs na een verlaging van de vraagprijs met 5 miljoen euro werd er geen verkoop gerealiseerd.


Uiteindelijk besloot Van de Wall het pand te kopen nadat Rijsdijk akkoord ging met de verkoop van een groot deel van het terrein aan een natuurorganisatie.


Rijsdijk betaalde in 1997 €7,5 miljoen voor de renovatie van het hoofdgebouw en zei: “Adviseurs verklaarden me voor gek en voorspelden dat ik dat er nooit meer uit zou halen.”


“Maar daar heb ik het niet voor gebouwd. Ik heb altijd gezegd dat ik straatarm wil sterven. Nou, ik ben goed op weg, haha!” vertelde hij destijds aan Quote.


Hij gaf ook aan dat alleen al de kosten voor licht en verwarming zo’n €2.500 per maand bedroegen.

1. Voor dit megabedrag krijg je dan wel het beste van het beste.
2. Maar liefst 16 kamers waarvan 8 slaapkamers!
3. Voor dit bedrag krijg je wel een oppervlakte van 2.139 vierkante meter.
4. Wat een bedrag zeg! Wordt nog even door sparen
5. Ontzettend mooi maar wat een bedrag zeg!

Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, lijkt na ongeveer vier jaar zijn interesse te hebben verloren in…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven