Dame besluit spelletje te spelen na ontvangen appje van een onbekend nummer!

appiejpg

Er zijn momenten waarop je per ongeluk een verkeerd nummer kunt invoeren. Dit lijkt misschien niet erg, maar stel je voor dat je de hele avond met iemand berichten uitwisselt alsof het voor een date is.

Soms moet je ook dringende werkzaken regelen. Iedereen heeft weleens een bericht ontvangen dat eigenlijk niet voor hen bedoeld was.

Breinbreker: Hoeveel fouten weet jij te ontdekken in de afbeelding?

Daarnaast ontvangen mensen steeds vaker verdachte berichten waarin ze gevraagd worden om op een link te klikken.

‘Dorien’ kreeg onlangs een onverwacht bericht van Johan. Hij moest een vergadering verzetten en de fazantzaal reserveren, maar ‘Dorien’ had geen idee waar het over ging.

Breinbreker: Hoeveel fouten weet jij te ontdekken in de afbeelding?

Ondanks dat besloot ze het spelletje mee te spelen, wat leidde tot een grappig gesprek. Het gesprek kan hieronder worden bekeken:

Via Kakhiel

1. Deze dame maakt de verstuurder helemaal in de war! 2. De verstuurder van het berichtje is helemaal van slag. 3. Niet negeren maar een spelletje spelen. 4. Hoe krijg je iemand compleet van slag: 5. Johan raakt compleet van slag door het gesprek!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven