Online gaat het los:Hoop onrust nadat klant Lidl dit op haar fruit ontdekt!

li 1jpg

Een klant in een Lidl-supermarkt werd onlangs verrast door een ongebruikelijke ontdekking, toen ze een ongewone code op een van de bosbessen zag staan.

De klant, die liever anoniem wilde blijven, deelde haar verwarrende ervaring op Reddit, waar ze een foto plaatste van de mysterieuze code “ABS” die in een bosbes was gegraveerd.

Hoewel het eten van gezonde bosbessen normaal gesproken een plezierige ervaring is, kan het vinden van een onbekende code op je voedsel dit plezier flink bederven.

De klant was dan ook verbaasd over haar ontdekking en vroeg zich af wat deze code zou kunnen betekenen.

Lidl geeft 55-jarige vrouw geen toegang tot de winkel: ‘Kijk hoe je eruitziet’

De post op Reddit trok de aandacht van andere gebruikers die ook in de war waren en grapjes maakten over mogelijke interpretaties van de code.

Zo suggereerde een gebruiker dat “ABS” wellicht zou kunnen staan voor “Antiblokkeersysteem”, maar vroeg zich af waarom dit op een bosbes geëtst zou worden.

Later gaf een woordvoerder van een bekend merk echter opheldering over de situatie.

Lidl geeft 55-jarige vrouw geen toegang tot de winkel: ‘Kijk hoe je eruitziet’

Ze legden uit dat elke batch van het product een unieke seriecode krijgt toegewezen, en in dit geval kreeg de betreffende batch de code “ABS”.

Door een beschadiging van de verpakking werden de codes per ongeluk op de bosbessen overgedragen, waardoor het leek alsof ze erin waren gegraveerd.

Hoewel sommigen grapjes maakten over de mogelijke betekenissen van de code, bleek het slechts een ongelukkige overdracht van een interne code te zijn, en niet een boodschap van buitenaardse oorsprong of een geheim regeringscomplot.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven