Carmen Pfaff wil dit zien veranderen bij Jean Marie: ‘Dan blijf ik even uit zijn buurt’

WhatsApp Image 2023 05 23 at 114148jpg

Met 50 jaar huwelijk achter de rug kennen Carmen en Jean-Marie Pfaff elkaar door en door. Carmen deelt in Het Laatste Nieuws dat er één ding is dat ze graag anders zou zien bij haar echtgenoot.

Dochter deelt update over moeder Carmen Pfaff: ‘enig voorbehoud is nodig’

“Ik probeer Jean-Marie te leren om zich minder snel te ergeren,” legt Carmen uit. “Dan zeg ik dat hij eens aan zijn hart moet denken. Die persoon is het gewoon niet waard om je erover op te winden. Dat zeg ik hem dan.”

Nachtmerrie wordt werkelijkheid voor familie Pfaff: ‘mogen zelfs het huis nog niet binnen’

Haar liefdevolle echtgenoot Jean-Marie moet dat langzaam laten doordringen. “Dan blijf ik even uit zijn buurt”, vervolgt Carmen. “Of ik stuur hem de tuin in.”

Het noodlot slaat toe bij Carmen Pfaff: ‘Het is nog te vroeg om daarover zeker te zijn’

De kleinkinderen van het koppel tonen veel interesse. “Ze bellen vaak gewoon om te horen hoe het met ons gaat,” aldus Jean-Marie.

Kelly Pfaff openhartig over grote misstap: ‘Ik zag alles in rook opgaan’

De steun en toeverlaat van hen zijn hun dochters. “Of ze komen bij ons slapen als ik naar het buitenland moet, zodat Carmen niet alleen is.”

Carmen heeft zeer moeilijke jaren achter de rug. Zo kreeg ze de diagnose osteoporose en werd ze vorig jaar getroffen door een hersenbloeding.

Maar liefst vijf maanden moest Carmen revalideren in zorgcentrum De Mick in Brasschaat. “Ik moest alles terug leren”, blikt ze terug in Het Laatste Nieuws. “Ik heb terug moeten leren praten en stappen.”

Het noodlot slaat toe bij Carmen Pfaff: ‘Het is nog te vroeg om daarover zeker te zijn'

“Toen ik kon snelwandelen, mocht ik naar huis. Stappen is nog zwaar, maar het gaat steeds beter. Ik ben bij de start van het EK zelfs met Jean-Marie mee naar Duitsland gereisd.”

Dochter deelt update over moeder Carmen Pfaff: ‘enig voorbehoud is nodig'

Carmen heeft nog meer goed nieuws. “Sinds kort kan ik ook opnieuw autorijden, voor korte ritten. Er zijn mensen die er veel erger aan toe zijn dan ik.”

Nachtmerrie wordt werkelijkheid voor familie Pfaff: ‘mogen zelfs het huis nog niet binnen'

1. Dit blijft nog steeds een dingetje na 50 jaar huwelijk…
2. Het liefst ziet ze dit veranderen bij haar geliefde echtgenoot.
3. Volgens haar is het het allemaal niet waard.
4. Ze blijft uit zijn buurt of stuurt hem dan de tuin in….
5. Carmen ziet dit toch wel het liefst anders bij Jean-Marie..

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven