Boer Harm heeft concurrentie: Boerin Trien wil meeliften op zijn succes!

WhatsApp Image 2024 05 07 at 180458 2jpg

“Boer Harm is inmiddels een begrip geworden, een raadselachtige figuur op het Nederlandse platteland wiens identiteit achter een boerenmasker schuilgaat.”


“Speculaties over zijn ware identiteit zijn alomtegenwoordig. Lange tijd leek het erop dat producer David Bouman de man achter het masker was, gezien overeenkomende tatoeages en andere aanwijzingen.”


“Maar recente beelden waarop Harm en Bouman samen backstage te zien zijn, gooien roet in het eten en dwingen ons de zoektocht voort te zetten.”


“In de tussentijd is er een nieuwe speler op het veld verschenen: Boerin Trien, wellicht een verre familielid van boer Harm.”


“Zij lijkt te willen profiteren van de populariteit van Boer Harm door haar eigen muzikale carrière te lanceren met het nummer.”

‘Trekkers Kiek’n’.


Of Boer Harm Boerin Trien ziet zitten, of wat hij van haar muzikale pogingen vindt, blijft onduidelijk. Haar accent zit goed, maar of het masker past, is nog maar de vraag.


Nu staat de gemeenschap voor een keuze: wordt Boerin Trien net zo’n fenomeen als Boer Harm, of is haar ster net zo snel gedaald als dat hij rees?


We zullen het antwoord vinden na het bekijken van haar videoclip. Wat denk jij? Zal Boerin Trien het platteland net zo veroveren als haar voorganger?

De videoclip moet je maar bekijken!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven